FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
pogledajte brutalni nokaut

U UFC uskoro dolazi Brazilac koji je jedini nokautirao prvaka Adesanyu: "Tatica dolazi po pojas"

Alex Pereira jedini je čovjek na svijetu koji se može pohvaliti da je nokautirao Israela Adesanyu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Prema pisanju MMA portala BJ Penn i sudeći prema objavi na Instagramu Laureana Starpolija, u UFC-ovu oktogonu uskoro bismo mogli vidjeti jedinog čovjeka koji je nokautirao aktualnog prvaka srednje kategorije i jednog od najboljih boraca na svijetu - Israela Adesanyu.

Brazilac Alex Pereira (32) mogao bi se uskoro naći na UFC-ovu rosteru te bi mogao postati nova prijetnja svim borcima srednje kategorije. Pereira je prije svega tri godine nokautirao Adesanyu u kickboxing meču održanom u Kini, što je i dan-danas jedini poraz nokautom u karijeri Israela Adesanye.

gol expired Nakon trosatne drame na Maksimiru objavili: Bjelica više nije trener Dinama! divider

"Adesanyin tatica spreman je za debi u UFC-u. Uskoro ćemo ga vidjeti u najvećem oktogonu na svijetu kako udara svog sina i oduzima mu pojas", napisao je Starpoli na Instagramu te priložio fotografiju i video sebe i Pereire.

Prije dolaska u UFC Adesanya je bio kickboksač koji je upisao 75 pobjeda i pet poraza, od kojih je samo jedan bio nokautom, a preostala četiri sudačkom odlukom. U MMA-u je neporažen s omjerom 19:0, dok je u UFC-u na nizu od osam pobjeda zaredom.

Pereira je Gloryjev prvak u srednjoj kategoriji te privremeni prvak u poluteškoj. Nastupio je već i u MMA-u tijekom 2015. i 2016. godine. U debiju je poražen gušenjem u trećoj rund, a potom je slavio dvama nokautima.

Hrvatska publika upoznala ga je na Gloryju 2014. godine kada je osvoji turnir u srednjoj kategoriji.

gol expired Bjelica nakon razlaza: ''Nisam se posvađao s Mamićem, nisam ovo očekivao'' divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider