FIGHT!
SPORTOVI
breaking news !: UŽIVO Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"
FIGHT!
Veliki ulog

Alenu Babiću propala borba za svjetskog prvaka, već je poznato ime sljedećeg protivnika

Alen Babić borit će se protiv Ryana Merhyja u kategoriji bridgerweight.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatskom boksaču Alenu Babiću propala je borba za naslov WBC prvaka u kategoriji bridgerweight protiv Oscara Rivasa.

Iako se meč prema najavi Eddiea Hearna trebao održati u studenom kao sunaslovni meč priredbe koju je trebao predvoditi Dillian Whyte, uskoro je postalo jasno da od toga nema ništa.

Puno je prašine podignula izjava Rivasa, koji tvrdi da je žrtva prijevare. Sklopio je suradnju s promotorom Juanom Carlosom Morenom, koji mu je dogovorio meč protiv poljskog borca Lukasza Rozanskog, i to 13. kolovoza u Caliju, ali sve je ubrzo propalo.

Borba će se ipak održati, i to 25. veljače u Poljskoj, na Babićevu žalost, jer je time odgođen njegov pohod na titulu svjetskog prvaka, ali samo na neko vrijeme.

Hrvatski borac saznao je ime sljedećeg protivnika. U finalnom eliminacijskom meču borit će se protiv Ryada Merhyja, a pobjednik tog meča dobit će veliku priliku - borbu za titulu u kategoriji bridger

"Velike vijesti za vas. WBC je upravo odradio svoju konvenciju u Meksiku, naređeno mi je da se borim s ovim tipom. Pobjednik će dobiti priliku boriti se za titulu u bridger kategoriji", otkrio je Babić svojim obožavateljima na Instagramu pa dodao: 

"Nadam se da će ovaj dečko pristati. Ja sam već pristao boriti se protiv njega", poručio je Babić svojem sljedećem protivniku.

 

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider