FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Poslao poruku

VIDEO Alen Babić žestoko udara: Bori se već za šest dana, ali još ne zna s kime

Alen Babić trebao bi nastupiti sljedeće subote u Manchesteru.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U sljedeću subotu se sprema novi spektakl Matchrooma, organizacije poznatog boksačkog promotora Eddieja Hearna koji je organizirao i večer u Las Vegasu na kojem je Filip Hrgović stigao do svoje najnovije pobjede.

No za ovu se britansku organizaciju više veže ime Alena Babića kojeg u subotu čeka novi nastup u jednoj od borbi koje će prethoditi velikom meču između Dereka Chisore i Josepha Parkera.

Babić (9-0) je na svom Instagramu ovog vikenda objavio video s treninga na kojem ga možemo vidjeti u žestokoj akciji sa svojim sparing-partnerima. U objavi je Babić priznao kako još uvijek nema protivnika.

''Manchester AO Arena, 18. prosinca. Savage dolazi i sa sobom donosi pakao'', napisao je između ostalog Babić koji je fanovima u Manchesteru najavio kako je spreman za masakr.

No zanimljivo je to kako mu još uvijek nije pronađen suparnik što je za neke ozbiljnije boksačke visine posve neuobičajeno.

''Onaj tko će stajati s druge strane još uvijek nije poznat, ali imam vjeru u Dilliana Whytea i Eddieja Hearna kako će mi isporučiti nekoga vrijednog'', napisao je Babić.

Hrvatski boksač je poznat kao borac koji se prema kilaži nalazi taman između poluteške i teške kategorije. Nije on jedini pa je najpoznatija boksačka federacija uvela novu kategoriju bridgerweight u kojoj bi Alen u bliskoj budućnosti mogao boksati i za svjetski naslov.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider