FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
''mišljenja se mijenjaju''

Alen Babić se obratio navijačima u Hrvatskoj: ''Moje ime spominju samo s najboljima. Kako?''

Hrvatski boksač Alen Babić nakon devete pobjede ima poruku za ljubitelje boksa u Hrvatskoj.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dosad najpoznatiji boksački skalp skinuo je Alen Babić u svom devetom profesionalnom nastupu ove subote. Deveti nokaut stigao je protiv Erica Moline u drugoj rundi kada je sudac prekinuo borbu uvidjevši da se Amerikanac i nekadašnji izazivač Wildera i Joshue ili ne može ili nema namjeru više boriti.

Babić je nasrnuo na protivnika kao svaki put dosad i nekoliko puta rušio Molinu prije nego što je sudac prekinuo borbu što je značilo novo slavlje, ovaj put tehničkim nokautom za hrvatskog boksača.

On se pak nakon borbe oglasio i na hrvatskom jeziku na Facebooku, dok na Instagramu češće komunicira s fanovima na engleskom jer ima nezanemariv broj navijača izvan Hrvatske.

''Još jedna prepreka preskočena sa pola snage. Najčešće pitanje vezano uz Savagea je, kako!? Od 9 mečeva 7 mi ih je dano kao "test" uz veliku dozu sumnje mnogih ljudi. Većinom onih koji ne razumiju boks, ali dijelom i oni koji itekako razumiju, još i upravljaju mojoj karijerom što pasivno što aktivno. Jedini ljudi koji nikad nisu posumnjali ni u jedan meč su oni koji su dijelili ring sa mnom ili bliski prijatelji koji znaju šta dajem za boks svaki dan'', napisao je Babić i dodao:

''Kako rušimo sve predrasude, mišljenja se mijenjaju. Odds are shifting now. Priča se o nekad nemogućim stvarima. Moje ime spominju samo s najboljima. Kako? Tako mali teškaš, jel moguće. Samo kad bi znali da je ovo tek početak, nisam se ni zagrijao...''

Pobjeda Teixeire nad Blachowiczem

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider