FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
savage ne staje

Alen Babić premlatio i nokautirao Toma Littlea za šestu pobjedu u karijeri!

Alen Babić slavio je protiv Britanca Toma Littlea u okršaju dvojice teškaša.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatski teškaš Alen Babić pobijedio je Britanca Toma Littlea. Naš boksač upisao je šestu pobjedu u svom šestom profesionalnom nastupu nokautiravši suparnika u 3. rundi.

Babić je po prvi put u karijeri stigao do treće runde, nakon što je sve prethodne suparnike nokautirao najkasnije u drugoj. Little je bio njegov najveći ispit do sada u karijeri jer je najduže izdržavao snažne udarce našeg boksača.

Babić je od početka krenuo agresivno i tražio je bliski okršaj s Britancem. Little je u startu bježao po ringu i izbjegavao Babića, no kada su noge usporile u drugoj, posebno trećoj rundi, postao je laka meta. 

Babić je nakon minute borbe u trećoj rundi u dva navrata poslao Littlea na pod i sudac je prekinuo dvoboj. 

Iako je obećao nokaut u prvoj rundi, Babić će vrlo vjerojatno biti zadovoljan pobjedom, no pitanje je što će na istu reći njegov alter ego - Savage...

Tijek meča Babić - Little

1. runda: Kakva prva runda! Babić je lovio Littlea po ringu, no na kraju su obojica završila rundu sa po jednim snažnim udarcem. Munjevita prva runda. Babić ju dobiva. 

2. runda: Little je preživio i drugu rundu. Babić ga je pošteno izudarao, a Little je pritom dobacivao "morat ćeš jače udarati". Kretanje Britanca je već usporeno i sada se uglavnom sve svodi na obranu. 

3. runda: KRAJ! Babić je nokautirao Toma Littlea!

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider