FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
poznat idući protivnik

Babić otkrio da je želio izvesti nešto neviđeno, pa poslao poruku Hrgoviću: "Mrzim ga. Svi bi gledali taj meč"

Alen Babić nije bio zadovoljan načinom na koji je okončao borbu, ali je zato imao poruku za Filipa Hrgovića.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon što je upisao petu pobjedu nokautom u svom petom profesionalnom nastupu Alen Babić nije bio u potpunosti zadovoljan samim sobom, a imao je i poruku za najboljeg hrvatskog boksača, barem na papiru, Filipa Hrgovića.

"Savage" je u trećoj rundi slavio tehničkim nokautom protiv Irca Nialla Kennedyja, koji je bio ozbiljno uzdrman u trenutku kada je sudac prekinuo dvoboj. Babić nije bio zadovoljan prekidom jer nije imao priliku isprobati nešto što je pripremao za ovaj dvoboj, a što do sada nikada prije nije viđeno.

gol expired Hrvat pružio junački otpor razvikanom britanskom boksaču, ali ipak je poražen u glavnoj borbi večeri divider

"Nisam uspio biti sto posto 'Savage' i zato se malo ljutim na samog sebe. Ja uvijek želim donijeti nešto novo. Znao sam da ga mogu kontrolirati jer sam lakši od njega, no kontrolirao sam cijeli ring. Htio sam probati nešto što do sada niste vidjeli, ali Niall je jednostavno bio prelaka meta", kazao je Babić pa otkrio i da njegov trener nije bio zadovoljan.

"I moj trener (Leonardo Pijetraj) je ljut jer zna kako trebam i mogu boksati. Ne znam zašto nisam odradio onako kako mogu. Pobijedio sam ga s možda 60 posto svojih mogućnosti. Niall je dobar boksač koji je danas došao pobijediti, a meč mi je pokazao koliko daleko mogu otići", rekao je Babić pa poslao poruku Filipu Hrgoviću s kojim ima otvoren verbalni sukob.

gol expired Babić poslao poruku kritičarima, zna se i kada je sljedeći meč: Borit će se na velikom spektaklu divider

"On nije gledao ovaj meč jer živi u oblacima. Ja živim s obje noge na zemlji s mojim ljudima, s mojom vojskom koja će ga pojesti. Pobrinut ću se da završimo zajedno u ringu, a onda će se morati boriti protiv tisuća ljudi koje ja imam iza sebe. To je najveći meč koji se može dogoditi u povijesti Hrvatske. Imali smo velike boksače, no nikada nismo imali ovakav rivalitet. Ja ga uistinu ne volim. Mrzim ga i on mrzi mene. Cijela Hrvatska bi gledala taj meč", zaključio je Babić.

Babićev idući suparnik 21. studenog, na velikom eventu na kojem će se u revanšu boriti Dillian Whyte i Aleksander Povjetkin, bit će Tom Little. S njim se već trebao boriti ranije ove godine, ali je meč bio odgođen.

gol expired Alen Babić došao do novog ekspresnog nokauta: Prebio Irca u tri runde! divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider