FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
što kažete, da ili ne?

VIDEO Babić komentirao Hrgovićev poraz: "Bilo mi ga je teško gledati. Naša borba? Ako fanovi žele..."

Alen Babić komentirao je nedavni poraz Filipa Hrgovića.

Alen Babić (Foto: YouTube)

Hrvatski teškaš Filip Hrgović poražen je u borbi karijere od Daniela Duboisa, a njegov poraz tema je mnogih rasprava u svijetu boksa. Između ostalih strani mediji su za mišljenje upitali i Alena Babića.

Presreli su na konferenciji za medije na kojoj je najavljena priredba na kojoj će Babić biti glavna borba večeri prvi put u karijeri i to protiv britanske teškaške senzacije Johnnyja Fishera.

Wilder i Telli Swift Gore od nokauta u ringu: Zaručnica boksačke zvijezde zadala mu novi težak udarac divider

"Luda borba, ali od prve runde sam vidio kako Hrgović nije dobar. U njegovim udarcima nije bilo snage, nisu ostavljali traga na Duboisu. Kao njegovom sunarodnjaku bilo mi je jako teško gledati tu borbu, uvijek želim da naši pobijede, ali po završetku druge runde znao sam u kojem će smjeru meč ići. Rekao sam to svojim dečkima, nisu mi vjerovali, komentirali su: ‘Dobar je, odličan je‘, ali meni je bilo jasno...

Filip Hrgović i Daniel Dubois Duboisov trener sad sprda Hrgovića: "Arogancija je bolest, rekao sam mu da će buđenje biti grubo" divider

"Nije bilo udaraca, nije bilo volje, ničega... Mora se resetirati, kao ja i početi ispočetka. Ja sam uspio, sad ćemo vidjeti može li on", rekao je Babić za Boxing News pa podvukao:

"Borba s Hrgovićem? Ako fanovi to žele vidjeti, a znam da žele, idemo! Uvijek sam spreman za tu borbu, govorim to već pet godina. Uvijek sam tu za taj meč i uvijek ću biti. To je moj posao“, podvukao je.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider