FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
nove uvrede

Babić nazvao Hrgovića ''kockastim idiotom'' i uputio nisko rangirane boksače da mu se jave zbog borbi

Alen Babić nije propustio baciti novu uvredu prema Filipu Hrgoviću.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Posljednjeg vikenda u mjesecu Tyson Fury bi trebao dobiti službenog izazivača za pojas teškaškog prvaka WBC-a. Dillian Whyte i Otto Wallin 30. listopada bore se u londonskoj O2 Areni, a pobjednik će dobiti priliku za napad na Tysona Furyja.

Barem bi tako trebalo biti prema pravilima, no znamo da Fury ne želi ovaj meč već samo pobjednika meča Usik – Joshua koji bi bio za ujedinjenje svih titula i koji bi mu donio novo bogatstvo. Moguće je čak i oduzimanje WBC titule ako odbije ovu borbu, situacija je zbilja neizvjesna.

Na tom spektaklu u Londonu trebao bi se boriti Alen Babić. Njemu je ovih dana protivnik Lucas Browne otkazao borbu. To je najveće ime s kojim bi se Babić dosad borio, a sad se traži zamjena.

Babiću se nude sami mnogi boksači, ali većinom vrlo nisko rangirani na ljestvicama. Čak mu se javio i Derek Chisora, ali nije ponudio sebe već svog sparing-partnera Georgea Foxa.

''Uz dužno poštovanje Derek, tvoj dečko treba popiti još puno mlijeka i postati bolji. On je 379.. To bi masakr'', odgovorio mu je Babić na Instagramu.

Potom se Babić oglasio i poslao poruku svim nižerangiranim boksačima koji mu se javljaju.

'Svi koji ste rangirani ispod 300. mjesta trebali bi kontaktirati kockastog idiota. On bi vas sve prihvatio i dobro plaća. Samo kontaktirajte tim 'Animal' i dobit ćete datume. Ja želim pravu borbu'', napisao je Babić.

Jasno, aludirao je na Filipa Hrgovića kojem predbacuje da se bori s nekoliko razina slabijim boksačima od sebe.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider