FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
OVAJ JE TO ODBIO

Alen Babić: "Hrgović je mom protivniku besplatno ponudio puni pripremni kamp"

Tom Little boksač je protiv kojeg su se oba hrvatska teškaša obračunali u ringu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Alen Babić polako se vraća u žižu zbivanja. Nakon što je javnom postala informacija kako bi svoj prvi ovogodišnji meč trebao odraditi u svibnju, za isti se krenuo ozbiljno pripremati.

Na društvenim mrežama aktivan je cijelo vrijeme podjednako, no u ovakvim trenucima svakako se pojave neke aktualnije teme. Ona koja kod Babića po pravilu budi veliko zanimanje već je sami spomen Filipa Hrgovića.

Prisjetio se meča protiv Toma Littlea

Do teme svoje najveće nemeze ovog je puta došao prisjećajući se meča koji je u studenom 2020. godine odradio protiv Toma Littlea. Little je boksač s kojim je Babić u dobrim odnosima bio već i prije meča, a ujedno je prvi zajednički protivnik Hrgovića i njega.

"El Animal" je Littlea savladao u siječnju 2018. godine, prekidom u četvrtoj rundi. "Savageu" je trebala jedna runda manje. No, neki detalji i danas isplivaju, poput onoga što je Babić otkrio putem Instastory objave, a tiče se upravo Hrgovića.

"Puno respekta imam prema ovom momku. Ponuđen mu je puni pripremni kamp u Hrvatskoj za naš meč. Idiot Kocka mu je ponudio sve najbolje što ima i to potpuno besplatno, samo da bi mogao pobijediti Savagea", napisao je Babić uz fotografiju s Littleom, dodavši:

"On je to odbio! Nije htio biti dijelom njihovih shema i manipulacija. Nakon borbe mi je to priznao zbog toga što je on čovjek koji je sam sebe stvorio."

Iako je Babić najavio kako napušta tešku kategoriju, upravo je Hrgovića naveo kao jednog od dva boksača za meč protiv kojih bi se bio spreman vratiti u istu. Želja za okršajem protiv bivšeg timskog kolege kod njega sigurno nikad neće splasnuti. Drugi boksač zbog kojeg bi to napravio je Dave Allen.

Hoće li Hrgović odgovoriti na ove navode ne možemo znati. Najčešće je do sada sve ignorirao. Osim toga, on je u pripremama za svoj najveći meč do sada. Meč protiv Zhileija Zhanga koji će se održati 7. svibnja.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider