FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Drži se!

Magnet potvrdio - Rakić teško ozlijedio "zdravo" koljeno, bit će mu potrebna operacija

Najbolji regoinalni MMA poluteškaš Aleksandar Rakić trebat će operaciju desnog prednjeg križnog ligamenta poslije poraza od Jana Blachowicza.

Aleksandar Rakić (Foto: Afp)

Srpski MMA borac Aleksandar Rakić protekli vikend na Fight Nightu u Las Vegasu imao je borbu karijere protiv bivšeg UFC-ovog prvaka u poluteškoj Jana Blachowicza, ali u trećoj rundi "izdalo“ ga je koljeno i u bolovima se srušio na parter, nakon čega je sudac prekinuo njihov okršaj.

Najboljem regionalnom poluteškašu pobjeda protiv poljskog veterana trebala je biti kruna karijere jer bi njome izborio okršaj za pojas u toj UFC-ovoj kategoriji, međutim teška ozljeda mu je nakratko izbila tu priliku.

Helwani objavio vijest

Najpoznatiji svjetski MMA insajder Ariel Helwani rano jutros po hrvatskom vremenu otkrio je kako je riječ o teškoj ozljedi, odnosno kako je pukao prednji križni ligament desnog koljena. Potvrdio je to pregled magnetskom rezonancom u ponedjeljak, a već danas bi trebao poletjeti natrag u Beč iz SAD-a.

Zasad još nije dogovoren datum operacije, ali bit će mu potrebna, tvrdi kanadski novinar. Rakić je već dvaput lomio prednji križni, ali oba prijašnja puta pukao je onaj na lijevoj nozi, ovo mu je prvi put da će morati operirati desno.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider