FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
NEOČEKIVANA ODLUKA

Ponajbolji hrvatski boksač odlučio promijeniti sport, debitirat će za manje od mjesec dana

Hrvatski boksač Agron Smakići ugovorio je svoj prvi MMA nastup.

Agron Smakići (Foto: Profimedia)

Nakon što je u ožujku doživio veliko razočaranje, kad je u svom dosad najvećem meču poražen od Agita Kabayela, Agron Smakići napravio je neočekivan potez u karijeri.

Iako trenutno ne znamo znači li to njegovo napuštanje boksa, Zagrepčanin je ugovorio svoj MMA debi i to već idućeg mjesta.

MMA borba protiv hrvača

7. listopada u Beču nastupit će na Sparta Championship Fighting 3 priredbi, a zanimljivo je kako mu protivnik također dolazi iz Hrvatske.

To je iskusni hrvač Josip Matković, svojevremeno trening partner Mirka Filipovića, koji se ove godine vratio borbama nakon punih 11 godina.

Naime, nastupio je 2012. na Hrvatskoj MMA ligi, gdje je poražen od Dražena Glavaša, a ove je godine svoje mjesto našao u Karlovcu, na Noći Gladijatora, gdje je došao do pobjede.

Smakići je u svojoj boksačkoj karijeri došao do omjera 19-2, a iza sebe ima nekoliko itekako vrijednih pobjeda koje su ga dovele do borbe za europsku titulu, koju protiv Kabayela nije uspio osvojiti.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider

Prati nas na Instagramu!
Čak 21.538 gledatelja ove nedjelje na Poljudu 👏

📸Duje Klarić/CROPIX
Kraj utakmice na Poljudu, uvjerljiva pobjeda Splićana za skok na prvo mjesto!

Opširnije ----> https://bit.ly/4dvNgKk
Marko Livaja zaokružio je poker Hajdukovih golova u mreži Šibenika ⚽️⚽️⚽️⚽️
Toni Kukoč je ove nedjelje prvo gledao kako Split ruši Crvenu zvezdu na Gripama, a zatim je sjeo u automobil i došao pogledati Hajdukov trijumf protiv Šibenika. 

📸Nikola Brboleža, Duje Klarić/CROPIX