FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
ovo je boljelo...

Nokaut umjetnik isporučio još jedan brutalan završetak: Poklopio ga kao teškaš borca u muha-kategoriji

Novi brutalan nokaut isporučio je Aaron Pico, američki MMA borac koji inspiraciju crpi od Khabiba Nurmagomedova.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U četvrtak je u američkom Uncasvilleu održan Bellatorov event 252, na kojem smo vidjeli još jedan brutalan završetak atraktivnog Aarona Pica.

On je u glavnoj borbi preliminarnog programa nokautirao Johna de Jesusa na samom kraju druge runde. Bio je to okršaj u perolakoj kategoriji, u kojoj je u istoj večeri naslov obranio Patricio Freire, također nokautom (porazio Pedra Carvalha).

Pico je bivši "kralj" američkog hrvanja, koji je brutalno nokautirao svog mrskog rivala De Jesusa, s kojim je imao bliski okršaj i u hotelu. Završio ga je udarcima na tlu kojima je prethodio razorni "swing" preko glave koji je doslovno poklopio De Jesusa.

Hrvatska na Euru EURO 2020: Rezultati svih utakmica Europskog prvenstva divider

Pico svoju motivaciju pronalazi u Khabibu Nurmagomedovu, trenutačno najboljem "pound for pound" borcu u UFC-u, koji je krajem listopada objavio odlazak u mirovinu nakon nove obrane naslova protiv Gaethjea.

Recimo i da je ovo bio šesti nokaut za Pica u sedmoj pobjedi u karijeri. Isto tako bila mu je to treća pobjeda u ovoj godini, s kojom je najavio proboj u sami vrh kategorije i možebitni nastup u borbi za naslov prvaka.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider