Košarka
SPORTOVI
Košarka
NBA

Zubac odličan u 26 minuta na parketu, Bogdanovićevi Knicksi odigrali povijesno lošu utakmicu

Ivica Zubac odigrao je odličnu utakmicu za svoje Los Angeles Clipperse.

Ivica Zubac (Foto: Afp)

Los Angeles Clippersi Ivice Zubca sinoć su poraženi kod kuće, a poraz su doživjeli i New York Knicksi Bojana Bogdanovića.

Od Clippersa su sa 124:117 bolji bili Milwaukee Bucksi, a Zubac nije uspio pomoći svojoj momčadi iako je imao odličnu večer - u 26 minuta na terenu je uz šut iz igre 9/11 zabio 18 koševa i tome dodao šest skokova te po jednu asistenciju, blokadu i ukradenu loptu.

Pobjedničku momčad predvodili su Damian Lillard koji je ubacio 35 poena i Giannis Antetokounmpo s 34. Lillard i Antetokounmpo završili su s po sedam skokova i dvoznamenkastim brojem asistencija. Malik Beasley dodao je 17 poena.

Razvan Lucescu Upalio se alarm u redovima PAOK-a, Rumunj nezadovoljan: ''Ubio nas je ritam, moramo naći motiv za Dinamo'' divider

Najučinkovitiji kod Clippersa bio je Norman Powell s 26 ubačaja. Clippersi su bili bez ozlijeđenih Paula Georgea i Kawhija Leonarda.

Knicksi i 76-eri odigrali povijesno neefikasnu utakmicu

Philadelphia 76ers su na gostovanju sa 79:73 nadigrali New York Knickse, a Bojan Bogdanović je u 18:27 minuta na terenu ubacio deset koševa (šut iz igre 4/8, trice 2/4) uz jedan skok.

Najbolji pojedinac Sixersa bio je Kelly Oubre Jr. s 18 koševa, 10 skokova i tri ukradene lopte, Paul Reed je ubacio 13 koševa, a Tobias Harris 11 koševa i 12 skokova.

Ovo je prvi put od 2016. da ni jedna od NBA momčadi nije dosegla granicu od 80 poena.

Filip Hrgović Filip Hrgović napao Furyja i zahvalio sljedećem protivniku: ''Hvala, Anthony Joshua'' divider

Los Angeles Lakers su sa 120:109 pobijedili Minnesota Timberwolvese koji su pali na treće mjesto Zapadne konferencije, a večer je obilježio Anthony Davis koji se upisao u povijest.

On je postao prvi igrač koji je premašio granicu od 25 poena, 25 skokova i pet ukradenih lopti - utakmicu je završio sa 27 poena, 25 skokova, pet asistencija, sedam ukradenih lopti i tri blokade. Austin Reaves ubacio je 19 koševa, Rui Hachimura 15, a D'Angelo Russell dodao je 13 za Lakerse.

Naz Reid i Anthony Edwards zabili su po 25 poena za Timberwolvese, koji su bili bez Karl-Anthonyja Townsa (koljeno) treću uzastopnu utakmicu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider