Košarka
SPORTOVI
Košarka
stiže mu bogdanović u goste

Zubac Clipperse učio hrvatski: Los Angeles će biti u znaku Hrvatske

Hrvatska NBA večer stiže u Hollywood.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dvorana Los Angeles Clippersa Staples Center bit će u znaku Hrvatske tijekom jake utakmice Zapadne konferencije. Za utakmicu Clippersa protiv Utah Jazza (28. prosinca po američkom vremenu, 4:30 ujutro 29. prosinca po hrvatskom) zakazana je večer hrvatskog naslijeđa, a zanimljivu pozivnicu snimio je Ivica Zubac sa svojim suigračima.

Hrvatski centar uhvatio se mikrofona, pa je suigrače i trenera Doca Riversa podučio nekoliko riječi hrvatskog. NBA zvijezde jedne od najboljih momčadi lige tako su na hrvatskom pozvale na spomenutu večer. Budući da s Jazzom stiže sjajni Bojan Bogdanović, bit će to prava poslastica za Hrvate u SAD-u.

gol expired Nebesko plavi su noćna mora za Staru damu: Lazio srušio Juventus i osvojio Superkup divider

U NBA-u se tradicionalno održavaju večeri u znaku kulture zemalja iz kojih dolaze brojni strani NBA igrači. Prva hrvatska večer održala se u slavnom Madison Square Gardenu dok je Mario Hezonja igrao za New York Knickse.

Gledatelji su tog dana u najpoznatijoj svjetskoj dvorani mogli pojesti burek, na poluvremenu su gledali linđo, dok se na zagrijavanju zavrtio kultni zagrebački rap sastav Tram 11.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider