Košarka
SPORTOVI
Košarka
veliko pojačanje

Želite gledati ovog mladića koji je oduševio s Hrvatskom na Euru? Najbolji igrač EP-a na posudbi u Prvoj ligi

Prvog dana priprema za novu sezonu KK Rudeš dobio je veliko pojačanje.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Mladi hrvatski košarkaši u finalu Europskog prvenstva u dramatičnoj završnici sa 71:70 srušili su Španjolsku, a sin slavnog košarkaša Nikše Prkačina Roko bio je najbolji igrač utakmice s 18 poena i 10 skokova, ali i autor sjajnog zakucavanja u samoj završnici susreta.

Zlatni U16 reprezentativac i najbolji igrač nedavno završenog kadetskog prvenstva Roko Prkačin sljedeću će sezonu kao posuđeni igrač provesti u drugoligašu Rudešu. Službeni naziv druge lige inače je Prva liga.

''Između Cibone i Rudeša te gospodina Nikše Prkačina dogovorena je suradnja o posudbi Roka u seniorsku momčad našeg kluba na obostrano zadovoljstvo. Vrlo smo ponosni da je Cibona prepoznala program našeg kluba koji isključivo razvija mlade igrače. Čestitamo još jednom Roku i našoj kadetskoj reprezentaciji na osvajanju zlatne medalje na EP-u te mu želimo dobrodošlicu u naš klub'', rekao je član UO kluba Marijan Pojatina, prenosi službena stranica Košarkaškog saveza Zagreba.

Ovim potezom Rudeš je otvorio vrata izrazito nadarenom igraču, koji je prihvatio odlazak u manju sredinu kako bi skupio dodatno iskustvo na seniorskoj razini, a koje mu samo može biti od pomoći u daljnjoj karijeri.


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider