Košarka
SPORTOVI
Košarka
čovjek za prljave poslove

Nije bilo namjerno? Pachulia je već imao namjeru ozlijediti Leonarda!

Zaza Pachulia glumi nevinost nakon što je Kawhi Leonard sletio na njegov gležanj i otpao za drugu utakmicu finala Zapada.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Tijekom regularnog dijela sezone NBA lige San Antonio Spursi u dva su navrata slavili protiv Golden State Warriorsa, te su jednom izgubili. Na putu prema vraćanja titule prvaka Warriorsi su svjesni da osim prvaka Clevelanda jedina momčad koja realno ima šanse slaviti je San Antonio. Stoga je na scenu stupio njihov čovjek za prljava posla - Zaza Pachulia.

"Žao mi je da se to dogodilo. Volio bih da nije. Ali ja sam išao samo blokirati njegov šut i nakon toga sam odmah krenuo u kontru. Nisam imao namjeru ozlijediti ga", rekao je Pachulia nakon prve utakmice u kojoj se ozlijedio najbolji igrač Spursa Kawhi Leonard.

Može on tvrditi što god želi, ali njegovi prljavi potezi od 2005. pa sve do dan danas su dokumentirani. Štoviše, Pachulia očito ima pick na Spurse, jer je s njima već imao nekoliko napetih situacija.

Lani je u dresu Dallasa imao obračun s Davidom Westom, Pattyjem Millsom i, iznenađenje, iznenađenje, Kawhijem Leonardom. Upravo je najboljeg igrača Spursa prilikom jednog pada povukao za ruku i zamalo ga teže ozlijedio. A sada tvrdi da nije prljav, već samo borbeni igrač...

Spursi su objavili kako Leonard neće večeras igrati u drugoj utakmici finala Zapada, što pratički znači 2:0 za Warriorse, a trebalo je biti 1:1. Podsjetimo, Spursi su dok se Leonard nije ozlijedio imali čak 25 poena razlike u prvoj utakmici.

Ukoliko Warriorsi prođu u NBA finale i osvoje naslov, a Pachulia kojim slučajem ozlijedi LeBrona Jamesa, Kyrieja Irvinga (Cleveland) ili možda Isaiahu Thomasa (Boston), Zazu se može proglasiti MVP-jem doigravanja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider