Košarka
SPORTOVI
Košarka
UZ PRIJENOSE NA SPORT KLUBU

Zaigrajte Fantasy Eurolige i tako dajte dodatnu draž praćenju utakmica

Ove sezone United Media će u partnerstvu sa najboljom košarkaškom ligom u Europi popularnu igru ponuditi košarkaškim fanovima i na svojim sportskim portalima!

Euroliga Fantasy (Foto: Euroliga Fantasy)

Započinje utakmica Olimpia Milano protiv Real Madrida, a vi se najviše brinete hoće li više poena i skokova imati "vaš" Edy Tavares ili Nikola Mirotić, kojeg u svojoj ekipi ima vaš prijatelj?

Ovakva situacija vam je itekako poznata ako ste pasionirani igrač košarkaškog Fantasyja. Sad imate priliku u svoj život projicirati upravo gore navedenu situaciju, budući da je stigao Euroleague Fantasy.

Na službenoj STRANICI od danas se možete registrirati i prijaviti svoju virtualnu momčad za još jednu uzbudljivu euroligašku sezonu, možete se natjecati s tisućama drugih igrača i osvojiti atraktivne nagrade.

Pobjednik lige će osvojiti ulaznice za Final Four Eurolige u Berlinu, a uz glavnu nagradu tu će biti još vrijednih nagrada za najbolje pored toga biće I drugih vrijednih nagrada za najbolje Fantasy igrače na mjesečnom nivou.

Kada su pravila igre u pitanju najvažanije znati da svatko može kreirati najviše tri sastava, a u okviru svog virtualnog budžeta možete ovako kupovati: 4 beka, 4 krilna igrača i 2 centra, kao i trenera ekipa. Iz jednog euroligašog kluba možete imati najviše tri igrača. Više u tome u pravilima.

Do početka nove sezone Eurolige možete svakako proučiti sastave svih ekipa, mijenjati igrače i pratiti tko je u kakvoj formi uoči prvog kola 5. listopada. Sve prijenose Eurolige i ove sezone ekskluzivno možete gledati na programima Sport Kluba, a vijesti, a vijesti, izvještaje, reportaže i video sadržaje na našoj web stranici.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju
Utakmicu po Utakmicu Utakmicu po Utakmicu

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider