Košarka
SPORTOVI
Košarka
Pale teške riječi

Westbrook izgubio živce i sukobio se s navijačima: ''Ovdje se izgovara svašta, ne poštuju igru''

Russell Westbrook odigrao je svoju posljednju utakmicu ove sezone nakon što je Oklahoma doživjela poraz od Utahe u šestoj utakmici prve runde odigravanja.

Galerija Russell Westbrook (Foto: AFP) Russell Westbrook (Foto: AFP) Russell Westbrook (Foto: AFP) +2 Oklahoma City Thunder (Foto: AFP)

Aktualni MVP lige napustio je parket u Salt Lake Cityju verbalno se sukobivši s navijačima Jazza. Bio je to očigledno vrhunac napetosti u konfrontaciji s domaćim navijačima, koje je Westbrook prozvao i na press konferenciji nakon utakmice, nazvavši ih nepristojnim i vulgarnim.

''Ne sukobljavam se s navijačima. Oni se sukobljavaju sa mnom'', rekao je Westbrook te nadodao:

''Ovdje u Utahi se igračima izgovori mnogo nepristojnih i vulgarnih stvari. To je nepoštovanje. Pričaju o vašim obiteljima, djeci...ne poštujući igru, mislim da je to nešto što se treba reći.''

Iako je Westbrookov komentar stigao nakon što je sezona za njegovu momčad završena, ako je bilo vrijeđanja obitelji i djece, onda se definitivno otišlo predaleko. Ali isto tako ne može se nekome zamjeriti vatrena podrška svojoj momčadi.

To što su navijači u Utahi glasniji i možda više skloni provokacijama, nije na Westbrooku da se bavi time, jer ni sve njegove reakcije nisu bile opravdane. Russell je inače završiop utakmicu s 46 poena i 10 skokova, ali niti to nije bilo dovoljno kako bi izborio odlučujuću sedmu utakmicu na domaćem parketu.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider