Košarka
SPORTOVI
Košarka
na rubu incidenta u L.A.-u

Warriorsima u Clevelandu isključili toplu vodu kod tuširanja? "Zovite mi LeBrona"!

Zanimljivo je bilo na parketima NBA lige, ali i izvan njih, točnije u svlačionicama Warriorsa i Clippersa.

Durant i James na kraju utakmice (Foto: AFP) (Foto: Afp)

U noći s ponedjeljka na utorak odigrano je nekoliko velikih utakmica u NBA ligi, a najzanimljivije je bilo u Clevelandu gdje su Cavaliersi ugostili Golden State Warriorse, odnosno u Los Angelesu gdje su Clippersi dočekali Houston Rocketse.

Warriorsi su drugi put ove sezone bili bolji od Clevelanda u reprizi prošlih triju finala NBA lige. Bilo je 118:108 za momčad Stevea Kerra, koja je nakon susreta imala razloga za žaliti se. Naime, prema pisanju ESPN-a, igrači Golden Statea nisu imali tople vode za tuširanje. Najglasniji je u svlačionici bio Kevin Durant, strijelac 32 poena na susretu.

"Čovječe, moraju nešto napraviti u Quicken Loans Areni. Pozovite mi Brona", zaurlao je Durant, aludirajući na LeBrona Jamesa i njegov status glavnog čovjeka kluba.

Nitko nije bio ljutit, štoviše situacija je bila prilično komična, za razliku od one u Los Angelesu. Tamo su se igrači Clippersa i Rocketsa verbalno obračunali na parketu, a onda se tražio i nastavak u svlačionici.

Sve je krenulo na parketu koškanjem između domaćeg košarkaša Blakea Griffina i donedavnog igrača Clippersa Chrisa Paula. Nastavilo se dobacivanjem Austina Riversa s klupe prema Trevoru Arizi (Houston), koji je potom isključen, a zaključilo se u prostorijama svlačionica.

Prema pisanju spomenutog izvora, četvorica igrača Houstona došla su pred svlačionicu Clippersa i tražila razgovor s Austinom (zbog nečega što je rekao), a htjeli su vidjeti i Blakea Griffina. Osoba koja je otvorila vrata igračima Rocketsa odmah ih je zatvorila te pozvala osiguranje.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider