Košarka
SPORTOVI
breaking news !: UŽIVO Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Šeparović misli da vlast pripada njemu. Popišali su se na sve nas"
Košarka
REPREZENTATIVAC MARIN ROZIĆ AMBASADOR KAMPA

Vrhunski košarkaški stručnjaci na prvom basketball campu Croatia

Hrvatska košarka ima novu priliku naročito kad su mlađe generacije u pitanju. Kako bi se osigurala budućnost hrvatske košarke potrebno je raditi na njezinom razvoju te pažljivo i stručno raditi s generacijama koje dolaze.

Galerija PR PR PR +2 PR

 Upravo zato osnovan je Basketball Camp Croatia, međunarodni košarkaški kamp u kojem će od ovog ljeta trenirati mladi iz cijele Hrvatske i regije. Kamp je smješten u Zaboku, u termama Tuhelj, a radit će u dva perioda, od 25. lipnja do 2. srpnja i od 2. srpnja do 9. srpnja.

PR PR

S mladim košarkašima radit će pomoćni trener turskog Efes Pilsena Tomislav Mijatović, trener slovenskih prvoligaša Damjan Novaković i bivši pomoćni trener Hrvatske košarkaške reprezentacije Ivan Velić. Gosti kampa bit će i direktor omladinskog kampa Real Madrida Alberto Angulo te bivši igrač i trener Cibone i reprezentacije BiH, Damir Mulaomerović. Ambasador kampa koji će savjetima pomoći mladim košarkašima je hrvatski reprezentativac i igrač KK Cibona Marin Rozić.

PR PR

Polaznici kampa, na koji se mogu prijaviti svi mladi zaljubljenici u košarku, trenirat će u novoj dvorani KK Zabok, člana hrvatske Premijer lige. Moderna i potpuno opremljena dvorana pružit će idealne uvjete za trening, a za brušenje košarkaških vještina pobrinut će se vrhunski košarkaški stručnjaci. Kamp se održava u organizaciji KK Zabok, KK Bosco i košarkaške agencije Pepi Sport. Cilj kampa nije samo omogućiti mladima rad s vrhunskim trenerima, već i pružiti im priliku za druženje i sklapanje novih prijateljstava kroz sport. Uz pomno planiran dnevni program treninga, polaznike kampa očekuje i zabava na bazenima termi Tuhelj te udoban smještaj u hotelu Well. Najsuvremeniji košarkaški kamp u regiji, vrhunski trenerski kadar i najmodernija tehnologija jamči da će Basketball Camp Croatia uskoro postati pravi rasadnik košarkaškog talenta.

PR PR

Više informacija na: www.crobasketcamp.com

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider