Košarka
SPORTOVI
Košarka
ŠOK U ISTANBULU

Zvijezda prvaka Europa završila u bolnici zbog boli u prsima, klub demantirao pisanja brojnih medija

Američki košarkaš Anadolu Efesa, Chris Singleton, hitno je primljen u bolnici s bolovima u prsnom košu.

Chris Singleton (Foto: Profimedia)

Puno drame i brige donijelo je zdravstveno stanje poznatog košarkaša Chrisa Singletona, člana aktualnog dvostrukog prvaka Europe, turskog Anadolu Efesa.

Kako vijesti iz Turske navode, Singleton je dopremljen u bolnicu s jakom boli u prsnom košu, a veliki broj raznih, posebno košarkaških medija diljem svijeta, izvijestio je kako se radi o infartku 33-godišnjeg krilnog centra, koji za tursku momčad nastupa od ove godine.

Hitno primljen sa sumnjom na infarkt

Srećom, ipak se ne radi o infarktu, što su potvrdile prve pretrage obavljene odmah pri dolasku u bolnicu.

To je potvrdio i klub svojim javnim priopćenjem, u kojem su otkrili kako je Singletom odmah pri dolasku u bolnicu prošao koronarnu angiografiju te kako je nalaz uredan.

Ipak, zadržan je na dodatnim pretragama, nakon čega će biti poznato što je dovelo do prvobitno vrlo ozbiljnog i opasnog stanja, zbog čega je u bolnicu zaprimljen po hitnom postupku, nakon čega se vrlo brzo prema van proširila vijest o infarktu.

Ista se srećom pokazala kao netočna, no sve to samo govori u prilog tome koliko je situacija ozbiljna. Više o pravom razlogu Singletonovih tegoba trebalo bi se znati u narednim danima.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider