Košarka
SPORTOVI
Košarka
U PORAZU WARRIORSA

VIDEO Masovna tučnjava na NBA parketu: Poznati "prljavac" gušio francusku zvijezdu, sudac i trener pridržavali razjarenog Darija Šarića

Golden State Warriorsi poraženi su kod kuće od Minesota Timberwolvesa, u utakmici koju je obilježila nervoza, koja je na kraju i kulminirala.

Situacija s utakmica Timberwolvesa i Warriorsa (Foto: Afp)

Još jednu sjajnu utakmicu odigrao je Dario Šarić, koji sve više postaje kandidat za najboljeg šestog igrača ove sezone. Naravno, ako u međuvremenu ne postane starter, što je moguće s obzirom na to da je drugu utakmicu u nizu završio u startnoj petorci momčadi Stevea Kerra.

Upisao je 21 poen (šut 6/15), po četiri skoka i asistencije te dvije ukradene lopte, no njegova partija ipak nije bila dovoljno da spriječi poraz Warriorsa od Minnesote Timberwolvesa rezultatom 104:101.

Momčad iz Minnesote sjajno je ušla u sezonu i ovo im je sedma pobjeda u nizu, a predvodili su ih Karl Anthony Towns s 33 poena (uz 11 skokova) i Anthony Edwards s 20.

Publika nije još vidjela ni poen, a dogodio se kaos na parketu

Ipak, najviše pozornosti preuzeo je trenutak koji se dogodio nakon manje od dvije minute igre, dok nijedna momčad još nije upisala niti jedan poen.

U jednoj kontri Warriorsa došlo je do naguravanja Klaya Thompsona i Jadena McDanielsa, a onda su uletjeti neki drugi igrači. Odmah iza njih došao je Draymond Green, poznat kao jedan od najagresivnijih, mnogi će reći i najprljavijih igrača lige. On je došao do Rudyja Goberta i uhvatio ga s leđa za vrat te vukao nekoliko sekundi, dok su ga drugi pokušavali spriječiti.

Unutar naguravanja našao se i Dario Šarić, koji se kratko odvojio, a onda su u posljednji trenutak reagirali sudac i jedan od trenera uhvativši Šarića da ne uđe u otvoreni okršaj s McDanielom.

Situacije se ipak smirila, ali čak tri igrača bila su isključena do kraja utakmice. To su McDaniel, Green i Thompson, koji je zapravo bio kolateralna žrtva cijele situacije. 

Igrači su na kraju više nedostajali Warriorsima, koji nisu ostvarili pobjedu te su trenutačno na omjeru od po šest pobjeda i poraza.

Kako je izgledala spomenuta situacija, pogledajte OVDJE.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider