Košarka
SPORTOVI
Košarka
RAZOČARAO SLOVENCE

VIDEO Luka Dončić s tri prsta u zraku zapjevao poznatu srpsku narodnu pjesmu

"Kud god da krenem tebi se vraćam ponovo, k'o da mi otme iz moje duše Kosovo", zapjevao je Luka Dončić na viralnom snimku.

Luka Dončić (Foto: Afp)

Slovenski košarkaši nisu uspjeli opravdati očekivanja te se vratiti sa Svjetskog prvenstva uz medalju u svom vlasništvu.

Luka Dončić i ekipa su zaustavljeni u četvrtfinalu od strane Kanade, da bi na kraju zauzeli ukupno sedmo mjesto. NBA zvijezda ponovno je predvodila reprezentaciju, no upravo je on zakazao kad je bilo najvažnije.

Slovenci dvostruko razočarani

Time je malo razočarao Slovence, a mnogi su razočarani i nakon snimke koja se ovih dana počela dijeliti društvenim mrežama.

Nije potvrđeno kad i gdje je nastala, iako postoje informacije da je rijel o tulumu tijekom Svjetskog prvenstva u Manilli. Na njoj se nalaze slovenski reprezentaciji Dončić i Zoran Dragić, gdje drže tri prsta u zraku i pjevaju poznatu srpsku pjesmu Vidovdan. 

Riječ je o pjesmi napisanoj za 600. obljetnicu kosovske bitke, a u originalu ju izvodi Goga Lazarević.

Ako je snimka nastala nakon eliminacije, temelj za razočaranje i postoji, budući da njihov plasman ipak nije razlog za slavlje. No, kad pogledamo širu sliku, nije tajna da je Dončićev otac Saša porijeklom iz Srbije te da trenutno živi u Beogradu.

Sve u svemu, snimka se vrlo brzo raširila društvenim mrežama, a komentari su podijeljeni. Pogledajte ju!

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider