Košarka
SPORTOVI
Košarka
majstore!

VIDEO Bojan Bogdanović fintama izludio Jokića i pobijedio njegov Denver

Bojan Bogdanović je dao veliki doprinos sa 21 košem, pet asistencija i četiri skoka.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Košarkaši Utah Jazza prekinuli su niz od četiri poraza pobjedom 125:102 na gostovanju kod Denver Nugettsa, a Bojan Bogdanović je dao veliki doprinos sa 21 košem, pet asistencija i četiri skoka.

Najbolji strijelac Jazza bio je Donovan Mitchell sa 31 košem, a povratnik u momčad nakon preboljenog Covida-19 Rudy Gobert je završio dvoboj sa 18 koševa i 19 skokova.

Kod Denvera je Nikola Jokić sa 25 koševa, 15 skokova i 14 asistencija došao do svog devetog "triple-double" učinka u sezoni, a 66. u karijeri.

Hrvatski košarkaš je fintama izludio Jokića, a video možete pogledati OVDJE.

Phoenix je pobjedom u Detroitu 135:108 povećao prednost pred Golden State Warriorsima koji su poraženi sa 99:119 na gostovanju kod Minnesota Timberwolvesa.

gol expired VIDEO Golman Real Madrida žicao Modrića dres u kojem je srušio povijesni rekord divider

Sunse su do pobjede kod Pistonsa predvodili Devin Booker sa 30 koševa te Cameron Payne i JaVale McGee sa po 20 poena svaki. Cade Cunningham i Cory Joseph su za Detroit ubacili po 21 koš.

Oslabljeni Warriorsi, bez ozlijeđenih Stephena Curryja i Draymonda Greena, uvjerljivo su poraženi u Minneapolisu. Timberwolvese je predvodio Karl-Anthony Towns sa 26 koševa i 11 skokova, Jaylen Nowell je ubacio 17, a Malik Beasley 16 poena. Za Warriorse je Jordan Poole ubacio 20, a Jonathan Kuminga 19 koševa.

gol expired Ancelotti otkrio: "Luka Modrić ima doživotni ugovor u Real Madridu!" divider

Gostujuću pobjedu je ostvario i Houston. Rocketsi su slavili sa 118-112 u Sacramentu, a sa po 23 koša predvodili su ih Kevin Porter Jr. i Christian Wood koji je imao i 14 skokova. Kod Kingsa je najbolji bio Buddy Hield sa 27 poena.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider