Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
"Ne trebamo se bojati"

Vida za Dnevnik Nove TV komentirao situaciju kad je pomogao ženi u nevolji: "Napravio sam ono što bi svatko trebao"

Hrvatska nogometna reprezentacija ove nedjelje gost je Belgije u posljednjoj pripremi prije Europskog prvenstva.

Osim izbornika Zlatka Dalića, na konferenciji za medije uoči utakmice Belgija - Hrvatska bio je i Domagoj Vida.

Zamjenik kapetana Luke Modrića bit će šef obrane Vatrenih u nedjeljnoj generalci za Euro.

"Ovo nam je zadnji ispit pred nastup na Europskom prvenstvu, a igramo protiv jedne od najboljih reprezentacija na svijetu. Bit će to težak ispit, pokušat ćemo se predstaviti u najboljem mogućem izdanju i što spremniji dočekati prvu utakmicu na Euru."

Vida je u razgovoru za Dnevnik Nove TV komentirao snimku koja je zaintrigrala mnoge u Hrvatskoj, kada je pomogao jednoj ženi na cesti.

"Ne želim uopće puno o tome. Jednostavno je ženi trebalo pomoći, vidio sam da nitko nije stajao, izašao sam vani i napravio ono što bi svatko trebao napraviti. Stao sam, pomogao ženi i to je to."

Hrvatsku uskoro očekuje prvi nastup na velikom natjecanju poslije povijesnog uspjeha osvajanjem srebrne medalje na Svjetskom prvenstvu u Rusiji. Hrvatski navijači u tom kontekstu opet imaju velika očekivanja.

"Osvajanjem srebra u Rusiji visoko smo podignuli letvicu, ali to nam ne stvara preveliki teret. Dapače, mi u svakoj utakmici svim srcem igramo za svoju reprezentaciju, u svakoj utakmici želimo naš narod učiniti sretnim. U ovoj protiv Belgije, ali pogotovo na velikom natjecanju."

gol expired Dalić najavio generalku Vatrenih: "Finale Eura Belgija - Hrvatska? Nemam ništa protiv" divider

Nezaobilazno pitanje je, naravno, bilo vezano uz Romelua Lukakua, najboljeg belgijskog napadača.

“Lukaku je jedan od najboljih napadača na svijetu, naravno da ga pratim s obzirom na to da je suigrač naših reprezentativaca Brozovića i Perišića. O njemu imam samo riječi hvale, odličan je igrač i jako ga je teško čuvati, ali dat ćemo sve od sebe kako bismo zaustavili. Stoperske alternative uslijed Lovrenove ozljede? Žao nam je svima što se Lovren ozlijedio, ali, prema zadnjim informacijama, njegovo oporavak teče bolje nego što smo očekivali. Međutim, na njegovoj poziciji imamo jako dobre igrače i sigurno će odraditi svoj posao kako treba. Dolaze mladi igrači, koji pokazuju potencijal i ne trebamo se bojati. Međutim, obranu ne igramo samo nas četvorica u zadnjoj liniji, nego cijela momčad.”.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider