Košarka
SPORTOVI
Košarka
četvrti klub za njega americi

Ugledni NBA novinar: "Hezonja napustio Portland i potpisao za novi klub"

Rođeni Dubrovčanin odlazi u drugi klub nakon dvije godine provedene u Portlandu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Kako piše Adrian Wojnarovski, ugledni novinar ESPN-a specijaliziran za vijesti iz NBA svijeta, Mario Hezonja je napustio Portland i potpisao za Memphis.

Rođeni Dubrovčanin odlazi u drugi klub nakon dvije godine provedene u Portlandu gdje se baš i nije dokazao i još se uvijek traži u NBA karijeri iako je u Ameriku otišao prije pet godina kada je iz Barcelone preselio u Orlando.

gol expired Bili smo kod obitelji Ljutić gdje svi skijaju: Zrinka je već senzacija, a komentirala je usporedbe s Janicom divider

Nekadašnji hrvatski reprezentativac jednu sezonu je proveo i u New York Knicksima, no ni tu nije igrao. Hezonja je sreću odlučio potražiti u klubu gdje igraju mnogi poznati košarkaši, poput Europljana Jonasa Valanciunasa i Marka Gudurića.

Slavni novinar ne zna kako se Hezonja preziva.

Adrian Wojnarovski napisao je na Twitteru Mario Hezonjia , umjesto Hezonja. To nije slučajna pogreška jer Wojnarovski zaista misli da se košarkaš rođen u Dubrovniku tako preziva. Kod njegovog dolaska u Knickse je isto napisao. Hezonja se pobunio zbog njegove pogreške, no bivši košarkaš Zagreba ipak ne spada u najveće NBA zvijezde pa Wojnarovski nije uvažio njegove kritike.

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider