Košarka
SPORTOVI
Košarka
Najluđi ubačaj sezone

Nevjerojatan koš koji još niste vidjeli: Svi u nevjerici gledali je li to moguće

U utakmici osmog kola Eurolige između Himkija i Budućnosti postignut je nevjerojatan koš.

Himki - Budućnost (Screenshot Twitter)

Unatoč lošem početku sezone, domaćini su na papiru bili bolja momčad, i to su pokazali bez ikakve sumnje. Aleksej Šved postigao je 22 poena i podijelio sedam asistencija u pobjedi Himkija protiv Budućnosti sa 85:69, dok je Jordan Mickey nadodao 17 poena.

Međutim, bila je to utakmica koja će se prvenstveno pamtiti po neobičnom košu Himkija. U drugoj četvrtini pri vodstvu 34:24 za Himki, Malcolm Thomas postigao je koš kojeg će se zauvijek sjećati.

Naime, nakon što je napravio blok za Šveda i deblokirao se pod koš, ruski pleymejker je dodao loptu Stefanu Markoviću, koji je umjesto šuta htio iznenaditi obranu oštrim dodavanjem prema Thomasu, ali on je u tom momentu već skrenuo pogled i nije gledao loptu, koja ga je pogodila u glavu i odbila se u koš.

Bio je to bizaran ubačaj uz puno sreće i nešto što se ne viđa često na košarkaškim parketima. Ako se uopće dogodilo. U svakom slučaju, nevjerojatan potez sigurno će se još neko vrijeme vrtjeti u pregledima Eurolige.

Himki je trenutno 11. momčad Eurolige s dvije pobjede i šest poraza, dok je Budućnost 15. sa samo jednom pobjedom iz osam susreta.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider