Košarka
SPORTOVI
Košarka
lude četvrtine

U dresu Hrvatske pratio utakmicu sa srbijanskim navijačima i bodrio susjede protiv SAD-a

Zanimljiv kadar uhvaćen je za vrijeme susreta Srbije i SAD-a na Svjetskom prvenstvu u Kini.

U hrvatskom dresu s navijačima Srbije (Screenshot)

Na utakmici Srbije i SAD-a u borbi za plasman od 5. do 8. mjesta na Svjetskom prvenstvu kamere su ulovile zanimljiv kadar na tribini gdje su bili smješteni srpski navijači.

Među zastavama i dresovima Srbije našao se i jedan gospodin u hrvatskom dresu. Kako prenose srbijanski mediji, radi se o čovjeku koji živi i radi u kineskom Guangzhou, a inače je iz Splita.

Gregg Popovich (Foto: AFP) Amerikanci srušili negativni rekord: Srbija ih ostavila na najmanjem broju poena u povijesti divider

Inače, susret su obilježile dvije nevjerojatne uvodne četvrtine. Popovichevim igračima pošlo je za rukom da sruše negativan rekord. Protiv Srbije su uspjeli postići tek sedam poena u prvoj četvrtini, a to je najniži broj poena SAD-a u jednoj četvrtini na svjetskim prvenstvima, a tek drugi put u povijesti da su završili jednu četvrtinu s manje od deset poena.

Odmah nakon toga uslijedio je odgovor Amerikanaca. SAD se oporavio i dobio drugu četvrtinu s 33:12, tako da se na poluvrijeme otišlo s rezultatom 44:40 za Srbiju.

Jedna od najboljih tenisačica u povijesti se vraća tenisu: "Volim biti majka, ali..." Kim Clijsters i Goran Ivanišević (Foto: AFP) Kim Clijsters (Foto: AFP) Kim Clijsters (Foto: AFP)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider