Košarka
SPORTOVI
Košarka
Analiza u Triple-doubleu

''Ako nešto pođe po zlu, ne mogu bez Bojana i njegove najveće kvalitete''

U našem trećem košarkaškom podcastu Triple-double jedna od glavnih tema bile su nove uloge hrvatskih košarkaša, a posebno oduševljava ono što bi Šarić mogao postići do kraja sezone.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Bojan Bogdanović odlično je krenuo u svom novom klubu Washington Wizardsima. Čak je u utakmici protiv Toronta bio najbolji strijelac (27 koševa) svoje momčadi. Trenutno se pokazuje kako mu je ovaj trade itekako pomogao nakon što je zapeo u najlošijoj ekipi lige.

''Bojan je izrazito vrijedan za aspiracije koje Washington ima u Istočnoj konferenciji. Dakle, dobili su startera koji je voljan i zadovoljan ulaskom s klupe. Nije nikakva tajna da je njegova kvaliteta nasušna potreba Washingtona. Oni imaju najlošiju klupu u NBA-u i vrlo je jasno da ne mogu zamisliti ako išta pođe po zlu da igraju bez Bojana'', izjavio je jedan od voditelja podcasta Danijel Lutz.

O tome se govorilo u našem trećem košarkaškom podcastu Triple-double, kao i novoj ulozi Darija Šarića. Ono što je najzanimljivije je da se Joel Embiid ove sezone više neće vraćati na parket. Njegovim odsustvom Šarić postaje najveći kandidat za rookieja godine.

''Noel i Ilyasova napustili su Philadelphiju. Ali ono što je najvažnije desilo se nakon trade deadlinea. Objava da Simmons neće igrati ove sezone i da još uvijek nije spreman za igru Joel Embiid je stavila Darija Šarića nazad u petorku i ulogu gdje on praktično nudi svojoj momčadi svaku večer ''double-double'' učinak'', rekao je Lutz i nadodao:

''Ako Darijo nastavi igrati ovako, a svi su preduvjeti da se to tako desi, on nudi garanciju za ''double-double'' učinak. On je od početka s loptom u rukama i vrlo rano ima utjecaj na utakmicu. Taj njegov skok je prije svega rezultat srca i inteligencije, a ne toliko atleticizma.''

Voditelji podcasta Vid Horvat i Danijel Lutz analizirali su pobjednike i gubitnike prijelaznog roka s posebnim naglaskom na momčadi s vrha Istočne konferencije. Također se razgovaralo o nekoliko klubova sa Zapada i njihovim najnovijim promjenama.

Ako volite košarku i pratite NBA ligu, pogledajte nastavak rasprave o pobjednicima i gubitnicima trade deadlinea koja počinje nakon 10. minute našeg košarkaškog podcasta.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider