Košarka
SPORTOVI
Košarka
Novi Triple-double

Pogledajte po čemu je Šarić poznat u Sixersima i što čeka Bojana

Novi košarkaški podcast Triple-double donosi specijal o ''trade deadlineu'', pobjednicima i gubitnicima prijelaznog roka te novim ulogama hrvatskih košarkaša.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U trećem izdanju našeg košarkaškog podcasta Triple-double govori se o svemu što se dogodilo u zadnjim danima prijelaznog roka, uključujući i trade Bojana Bogdanovića u playoff momčad Washington Wizardse, koji su u noći sa srijede na četvrtak pobijedili vodeću momčad lige Warriorse.

Osim Bogdanovića, razgovara se i o novim ulogama Darija Šarića i Ivice Zupca, s obzirom da su njihove momčadi prije kraja trade deadlinea promijenile roster. Ponajviše prostora dobio je Šarić zbog odlaska Ilyasove i toga što se od ozljeda nisu oporavili Embiid i Simmons, koji će propustiti ostatak sezone.

Vijest da se Embiid više neće vratiti na parket ove sezone otvorila je Šariću put prema nagradi za rookieja godine. Ukoliko bude igrao na nivou kao u zadnje vrijeme, Hrvatska bi po prvi put u povijesti mogla imati igrača koji je dobio takvu nagradu.

Voditelji podcasta Vid Horvat i Danijel Lutz analizirali su pobjednike i gubitnike prijelaznog roka, kao i što im mogu donijeti nove akvizicije. Nekoliko momčadi pojačalo se uoči playoffa, ali ima i onih koji su donosili neshvatljive odluke i pokazali kako nemaju jasnu viziju.

No najbolje da pogledate novi Triple-double i provjerite što se to ovih dana priča u NBA ligi.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider