Košarka
SPORTOVI
Košarka
Gledajte na GOL.hr-u

Novi Triple-double: Šarić pred uspjehom karijere, Warriorsi kakve još nismo vidjeli

Novo izdanje košarkaškog podcasta Triple-double donosi priču o Šarićevom mjesecu karijere i onom što tek može postati te analizu Golden State Warriorsa bez Kevina Duranta.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U četvrtom izdanju Triple-doublea analizira se Šarićev mjesec karijere i njegove šanse za rookieja godine. Šarić je proglašen rookiejem mjeseca za veljaču, čime je postao drugi igrač Sixersa koji ove sezone dobio tu nagradu. Zadnja momčad koja je imala dva rookieja mjeseca u istoj sezoni su Milwaukee Bucksi '07./'08. (Yi Janlian i Ramon Sessions).

Nakon što je postalo jasno da će Embiid propustiti ostatak sezone, Dario Šarić automatski je postao najozbiljniji kandidat za rookieja godine. Voditelji podcasta razgovaraju o njihovoj utrci i kolike su Šarićeve šanse za tu nagradu.

Jedna od glavnih tema novog podcasta je ozljeda najboljeg strijelca Warriorsa Kevina Duranta. Što to znači za Golden State i koliki će imati utjecati na njihovu igru, kao i mogu li i koje momčadi ugroziti vodeću momčad lige do kraja regularnog dijela sezone.

Nakon što u trećem izdanju Triple-doublea nije bilo rubrike '5 u 5', ona se ovaj put vratila na način da se u njoj odgovaralo na pitanja gledatelja. Mnoge je zanimalo kakve su šanse Spursa za svrgavanje Warriorsa, što očekivati od Bostona, koliko daleko može Utah, ali i kako bi mogla izgledati hrvatska košarkaška reprezentacija.

Detaljnije o svemu, koje su šanse Spursa, kakvi su novi Cavsi, koliko daleko može Utah i ostale zanimljivosti vezane uz NBA ligu gledajte u našem podcastu Triple-double.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider