Košarka
SPORTOVI
Košarka
vrlo, vrlo neizvjesno

Triple-double donosi prognoze NBA nagrada: Može li Šarić naslijediti Gasola?

U zadnjem ovosezonskom izdanju Triple-doublea govorilo se o nadmoći Warriorsa u velikom NBA finalu, sjajnom Kevinu Durantu i individualnim nagradama za regularni dio sezone.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Unatoč novoj sjajnoj seriji LeBrona Jamesa, koji je u zadnjih šest utakmica finala na ''triple-double'' prosjeku, Warriorsi su stigli na korak od osvajanja titule i toga da postanu prva momčad u povijesti koja je uzela naslov bez poraza u playoffu. O tome, ali i veličanstvenim partijama Kevina Duranta razgovaralo se u zadnjem ovosezonskom Triple-doubleu.

Voditelji podcasta također su razgovarali o završnim individualnim nagradama za regularni dio sezone. Naš Dario Šarić ima dobre šanse postati prvi Hrvat i drugi Europljanin ikad koji je ponio tu nagradu.

''Dario je praktično trajao cijelu sezonu, izborio je i svoje mjesto u petorci, ali ono što je najimpresivnije je to da je u kontinuitetu imao dvoznamenkaste učinke u poenima i skokovima. Očekujemo njegov ''triple-double'' u budućnosti'', rekao je Danijel Lutz te nastavio:

''Bez obzira što smo govorili koliko je dobar bio Malcolm Brogdon ili koliko je van konkurencije Joel Embiid zbog svoje kvalitete i onoga što je pokazivao, ali u još uvijek premalom broju utakmica. To je možda i najneizvjesnija kategorija baš zato što ne možemo utjecati na to. Europski rookie godine bio je Pau Gasol, a mi priželjkujemo da će to biti Dario Šarić.''

U nastavku podcasta prognozirali su se i pobjednici preostalih individualnih nagrada, od MVP sezone do najboljeg trenera godine među kojima su voditelji Triple-doublea posebno izdvojili Erika Spoelstru i fascinantan niz Miamija u drugom dijelu sezone.

Sve o godišnjim nagradama, ali i posljednjoj analizi velikog finala i dominaciji Duranta i Warriorsa gledajte u zadnjem, 17. izdanju Triple-doublea.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider