Košarka
SPORTOVI
Košarka
pa kako je ovo uspio?

Trica za izjednačenje u zadnjoj sekundi: Ali stvarno jedna od najluđih u povijesti

Nevjerojatnu tricu vidjeli smo u španjolskom prvenstvu…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U španjolskoj ACB ligi Burgos je i dalje zadržao sjajnu petu poziciju s omjerom 13:5 nakon što je pobijedio Betis u Sevilli rezultatom 85:76.

U zadnju četvrtinu obje su momčadi ušle izjednačene s 62:62, a do tog rezultata došlo se u posljednjoj sekundi treće četvrtine nakon jednog od najnevjerojatnijih ubačaja za tri poena koje smo dosad vidjeli.

Ta trica nije imala vrijednost one u posljednjoj sekundi regularnog dijela ili nekog produžetka za pobjedu, ali način na koji je postignuta zbilja je rijetko viđen.

Amerikanac Jerome Randle pokušao se driblingom približiti suparničkom košu kako bi probao dalekometnim šutom zabiti na samom isteku vremenu u ''ako prođe, prođe'' izbačaju sa svoje polovice, no suparnik ga je u tome spriječio.

Ipak, Randle je uspio zadržati loptu te negdje oko svoje linije za tri poena tik do granice igrališta bacio jednu ''kamena s ramena'' tricu i pogodio. Nije to bilo neko ludo slavlje domaćina koji su na kraju izgubili, ali ovaj koš danima nakon utakmice obilazi sportske medije i društvene mreže.

Pogledajte u videu zašto…

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider