Košarka
SPORTOVI
Košarka
poput negativca iz batmana

Zastrašujuća transformacija prvog picka NBA drafta nakon izlaska iz karantene!

Zion Williams nije se odmarao u karanteni i naporno je radio da što spremniji dočeka nastavak NBA sezone.

Galerija Zion Williamson (Foto: AFP) Zion Williamson prati NBA Draft Lottery (Foto: AFP)

Restart NBA sezone bliži se svome početku, pa se momčadi malo po malo vraćaju treninzima uoči odlaska u Orlando gdje će se odigrati kraći dio regularnog dijela sezone te kompletan playoff.

Jedna od momčadi koja se s prvim srpnjem vratila u dvoranu je New Orleans Pelicans, a ono što je mnoge iznenadilo je izgled Ziona Williamsona, prvog picka NBA drafta 2019. godine.

gol expired "Hrvatska senzacija" uhićena u SAD-u zbog vožnje pod utjecajem opijata divider

Pelicansi su na svojim društvenim mrežama objavili fotografije igrača s treninga, a među njima i fotografiju Williamsona u teretani. Čini se da je Zion bio vrlo zaposlen u vrijeme karantene i da nije dana provodio odmarajući.

Izgleda kao da je nabacio nekoliko kilograma čistih mišića, te će ga malo tko sada moći prozivati da je "debeljko" odnosno da ima koji kilogram viška.

S maskom na licu i ovako napucan mišićima sliči negativcu Baneu iz posljednjeg filma o Batmanu - The Dark Knight Rises. Uostalom, u nastavku je fotografija "novog" Ziona, a u galeriji pogledajte kako je to izgledalo prije karantene. Razlika je uistinu zastrašujuća...

Diletta Leotta (Instagram) Hrvatski reprezentativac zabio možda i ključni gol sezone, a lijepa voditeljica opet mamila uzdahe divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider