Košarka
SPORTOVI
Košarka
napokon spektakl

Torcidina invazija na Spaladium: Navijači Hajduka dolaze podržati Bogdanovića i igrače protiv Njemačke

Priprema se spektakl u Splitu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatska košarkaška reprezentacija danas od 16 sati u Splitu igra polufinale turnira za Olimpijske igre. Protivnici Hrvatskoj su neugodni Nijemci, a samo pobjednik turnira ide u Tokio.

Stojko Vranković - 1 Hrvatska u Splitu slabo gledana, Vranković kaže: "Vezanih smo ruku, moramo poštovati nacionalni stožer" divider

Spaladium Arena je otvorena za navijače u punom kapacitetu, ali potreban je negativan korona test za ulazak u dvoranu. Hrvatski košarkaši imali su slabu podršku u prve dvije utakmice, na prvoj protiv Brazila skupilo se 2,500 gledatelja, a protiv Tunisa samo tisuću što u dvorani od 12 tisuća kapaciteta izgleda jako tužno.

Veliki preokret: Torcida za Bogdanovića?

Navijanje u prve dvije utakmice nije bilo za pohvalu, no kako prenose 24sata, danas u dvoranu stiže Torcida i to u velikom broju.

Najbolji hrvatski košarkaš novijeg doba ima samo jedan san, a to je uspjeh s Hrvatskom, a prema snu ga mogu odvesti i navijači.

gol expired VIDEO Junak Eura! Njegovi suigrači su slavili pobjedu, a on je otišao do uplakanog protivnika i napravio ovo divider

Prvi strijelac Olimpijskih igara 2016. lovi možda zadnju priliku za medalju s reprezentacijom, a podrška će hrvatskim košarkašima jako dobro doći nakon dvije dosta slabe predstave u Splitu.

Ako je netko zaslužio uspjeh s reprezentacijom onda je to svakako igrač koji je igrao u hrvatskom dresu i s potresom mozga i nikad nije odbio igranje za Hrvatsku, iako je velika NBA zvijezda.

Možda valja napomenuti da je Bogdanović veliki navijač Hajduka, a nedavno je u Torcidinoj maskici došao na utakmicu doigravanja i uz Hajdukove pjesme se motivira za utakmice. Torcida mu se tako zahvaljuje na najbolji način. 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider