Košarka
SPORTOVI
Košarka
sudar za finale

Hrvatska u Splitu slabo gledana, Vranković kaže: "Vezanih smo ruku, moramo poštovati nacionalni stožer"

Prije utakmice za finale Stipe Antonijević je razgovarao sa Stojkom Vrankovićem.

Hrvatska je jednu pobjedu udaljena do plasmana u finale turnira koji vodi na Olimpijske igre, a u Tokio iz Splita ide samo prvoplasirani.

Hrvatski košarkaši sutra igraju protiv Njemačke od 16 sati, a pobjeda bi značila plasman u finale.

Prije utakmice za finale Stipe Antonijević je razgovarao sa Stojkom Vrankovićem, a on je rekao:

gol expired Španjolci spriječili još jednu senzaciju: Oyarzabal zabio zadnji penal u raspucavanju i odveo Furiju u polufinale divider

''Ne možemo biti zadovoljni igrom, pogotovo nakon poraza od Brazila gdje smo igrali stvarno loše. Protiv Tunisa u prvom dijelu je to nekako izgledalo, igrali smo jedan dio dobru obranu, a onda smo opet pali i mučili se. Razlog pada? Možda jer su nam se dva bitna igrača (Bogdanović i Žižić), pridružila par dana prije prve utakmice. Normalno da je izbornik do njihovog dolaska izbornik uigravao ekipu na drugi način pa je morao opet drugačije s njima'', izjavio je Vranković pa dodao:

gol expired Hrvatski reprezentativac u najgoroj momčadi Eura divider

''Teško se nešto može promijeniti, ali mora se odigrati dobra obrana i moramo postignuti lagane poene. Loši smo s trice, šutiramo 18%, nadam se da se takva večer više neće ponoviti. Sve ćemo pokušati da imamo bolju posjetu, ali tu smo vezanih ruku, moramo poštivati načela nacionalnog stožera i nadam se boljoj posjeti protiv Njemačke i daj Bože u nedjelju'', izjavio je legendarni hrvatski košarkaš.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider