Košarka
SPORTOVI
Košarka

Suton, Rudež i Kovačević nova pojačanja Cibosa

Damjan Rudež, Hrvoje Kovačević i Goran Suton nova su pojačanja Cibone za sljedeću sezonu, a Josip Sesar postao je voditelj omladinskog pogona Cibone. Suton i Rudež potpisali su na jednu, a Kovačević na dvije godine.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Direktor Cibone Zdenko Antunović objasnio je kako je Suton „zapeo“ u prometu na nekoj od američkih zračnih luka.

Što je prevagnulo kod Sutona da potpiše za Cibonu, pitali smo direktora Antunovića.

„Njegova želja za dolaskom u Cibonu. Brzo smo se dogovorili. Bio je presretan što dolazi u Zagreb. Dugo nisam vidio toliko emocija kod igrača“, otkrio je Antunović te dodao:

„Što se tiče ostalih pojačanja, dva stranca sigurno dolaze, a za trećeg ćemo još vidjeti.“

„Sva dugovanja koja imamo ćemo riješiti. Malo smo se zaletjeli kada smo rekli da će sve biti gotovo za šezdeset dana. Trebat će nam više vremena, ali sve nagodbe ćemo ispuniti. Treba samo malo strpljenja“, obećao je Antunović.

Damjan Rudež iz četvrtoga pokušaja dolazi u Cibonu.

„Uvijek bi se nešto zakompliciralo, ali sada sam konačno stigao pod Toranj. Sviđa mi se projekt koji se ovdje stvara. Drago mi je da me trener Vranković želi. Nisam dvojio kad je stigao poziv“, kaže Rudež.

„Bio je realan ostanak u Cedeviti, ali ipak do toga nije došlo. Neke stvari su se zakomplicirali. Želim im sve najbolje, nema repova i rušenja mostova. Nemam nikakvih zamjerki.“

„Cibona je bila i ostala najveći hrvatski klub. Kad te trener želi, onda je to velika stvar za igrača. Na meni je da opravdam povjerenje. Vranković mi je rekao da ima dosta prostora za mene. U Cedeviti nisam imao dosta prostora. Bilo je nekih kombinacija sa Zagrebom, ali nije došlo do konkretizacije“, završio je Rudež.

Hrvoje Kovačević nekoć je važio za velikog talenta hrvatske košarke, no nisu se ispunila predviđanja da će ostvariti veliku karijeru. U Cedeviti je dobivao „siću“ od minutaže.

„Mene je u cijeloj priči zanimala samo konstantna minutaža. To sam dobio i stoga sam zadovoljan“, zaključio je Kovačević.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Utakmicu po Utakmicu

Nastavi čitati
divider