Košarka
SPORTOVI
Košarka
Bio je agresivan i tvrdoglav

Kerr progovorio o žestokoj svađi s Jordanom kad je dobio šakom u glavu: ''Pomoglo mi je, ali ne bih to nikome preporučio''

Steve i Kerr i Michael Jordan su u Chicago Bullsima zajedno osvojili tri naslova. Danas imaju vrlo solidan odnos, ali koji nije uvijek bio baš idiličan.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Michael Jordan nikad nije bio lak suigrač. Ima puno priča kako je znao maltretirati suigrače i biti dosta težak. Tako nešto osjetio je i Steve Kerr, današnji trener Golde State Warriorsa.

Uoči sezone 1995./96. Jordan se pojavio na trening kampu vrlo agresivan i tvrdoglav od prvog dana, a nakon što se nedavno vratio košarci poslije kratke epizode u bejzbolskoj ligi. Naime, od prvog dana je htio nametnuti status nedodirljivog lidera.

Međutim, Jordanov duh bio je toliko žestok da je u jednom trenutku došlo do svađe s Kerrom, koji je na kraju završio s masnicom ispod oka jer je dobio šakom u glavu. Srećom, tako nešto nije napravilo podjelu između dvojice bivših suigrača, već ih je ujedinilo u izgradnji odličnog odnosa.

gol expired Kukoč se oglasio o dokumentarcu o kojem bruji svijet sporta: Otkrio što mu se ne sviđa i što misli o bivšim suigračima divider

Kerr se osvrnuo na taj nemili događaj povodom 10-dijelne dokumentarne serije "Posljednji ples" o Michaelu Jordanu i Chicago Bullsima.

"Danas bih rekao da je taj udarac pomogao u našem odnosu, čak i ako zvuči čudno! Ali ne bih to nikome preporučio. Osobno, u tom slučaju,mislim d ame Michael želio testirati i odgovorio sam. Kao das am prošao test i od tada je Michael sveviše i više imao povjerenja u mene", objasnio je Kerr.

gol expired Jordana nije bilo briga za tuđe osjećaje: "Toni, mogu se derati na tebe cijeli dan" divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider