Košarka
SPORTOVI
Košarka
OPAKO DOBRO

VIDEO Čeh prošetao kraj Hrvata i Bosanca pa odradio zakucavanje sezone vrijedno isključenja

Iako su košarkaši Real Madrida u velikom derbiju uvjerljivo savladali Barcelonu, potez utakmice pripada playmakeru gostiju.

Tomas Satoransky (Foto: Profimedia)

Novi košarkaški El Clasico, nova pobjeda Real Madrida. Slavili su Madrižani u ligaški susretu rezultatom 86:79, no kroz gotovo cijeli dio pobjednik nije bio upitan. 

Odmah na početku drugog poluvremena Real se odvojio, a Barcelona se par puta vraćala na jednoznamenkastu razliku, no to im je bio maksimum.

Kraj ovakvog zakucavanja poraz manje boli

Ipak, ostat će upamćen jedan potez viđen pri rezultatu 78:64 za Real. Sjajnu solo akciju odigrao je razigravač Barcelone, Tomas Satoransky. Primijetio je prostor, prošao između Marija Hezonje i Džanana Muse, koji su ostali promatrači, a onda zakucao pored Vincenta Poiriera, koji ga je pokušao zaustaviti.

Fantastičan potez češkog košarkaša, koji je zbog onoga što je napravio zaradio isključenje. Naravno, ne zbog samog zakucavanja, nego zbog geste nakon toga. Osjetio je potrebu likovati tako što se Poirieru unio u lice.

Epilog? Tehnička greška, koja je značila isključenje, budući da je imao već četiri osobne pogreške. No, barem je u porazu dobio malu satisfakciju na račun zakucavanja koje će svakako biti u kandidaturi za zakucavanje sezone.

Pogledajte OVDJE što je to napravio.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider