Košarka
SPORTOVI
Košarka
Babo i Bender bez poena

Šarić najbolji u redovima Philadelphije, ali s druge strane je bio ''monstrum''

Hrvatski košarkaš Dario Šarić bio je sinoć najbolji igrač Philadelphia 76ersa u porazu od Milwaukee Bucksa, dok je Bojan Bogdanović u pobjedi svojih Indiana Pacersa ostao bez poena, kao i Dragan Bender u porazu Phoenix Sunsa.

Dario Šarić (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Od Philadelphia 76ersa su sinoć bolji bili domaći Milwaukee Bucksi sa 107-95, a Dario Šarić je s 19 poena (šut iz igre 7/18, trice 0/8), devet skokova i dvije asistencije koliko je upisao u 33 minute na terenu bio najučinkovitiji u redovima poražene momčadi. Ben Simmons je ubacio 16 koševa uz šest skokova i pet asistencija, a Joel Embiid nije igrao.

''Greek Freak'' Giannis Antetokounmpo je bio najbolji strijelac Bucksa s 31 košem, 18 skokova i šest asistencija.

Za Milwaukee je ovo bila četvrta pobjeda u nizu nakon promjene trenera i sad se s omjerom pobjeda i poraza 27-22 nalaze na petom mjestu Istočne konferencije, dok je Philadelhia (24-23) na osmom.

Indiana Pacersi su sinoć sa 105-96 bili bolji od gostujućih Charlotte Hornetsa. Bojan Bogdanović je imao slabu večer, u 24 minute igre ostao bez poena (šut iz igre 0/3, trice 0/1), ali je upisao dva skoka i jednu asistenciju.

Pacersi su vodili s dva razlike sedam minuta prije kraja, a onda je nakon promašaja Coryja Josepha, Lance Stephenson uhvatio loptu i započeo seriju od 15-2 kojom je zaključena utakmica u korist Indiane.

Pacerse je predvodio Victor Oladipo s 25 poena, a Charlotte Dwight Howard s 22 koša i 11 skokova. Indiana je s 28 pobjeda i 23 poraza sada sedma na Istoku, a Charlotte 11.

Utakmicu bez koševa imao je i Dragan Bender čiji su Phoenix Suns poraženi od Memphis Grizzliesa sa 109-120.

Hrvatski je reprezentativac odigrao 20 minuta bez poena (šut iz igre 0/2), upisavši dva skoka, jednu asistenciju i jednu ukradenu loptu. Sunse je predvodio TJ Warren s 24 koša i sedam skokova, a rookie Josh Jackson je ubacio 20 koševa i osam skokova.

Tyrene Evans je za Memphis zabio 27 koševa.

Phoenix je sa 17 pobjeda i 34 poraza 13. momčad Zapada.

Vodeća momčad Istočne konferencije Boston Celticsi su sa 111-110 bili bolji od Denver Nuggetsa zahvaljujući trici Jaylena Browna 34 sekunde prije kraja.

Boston je do ove druge pobjede u zadnjih sedma utakmica vodio Kyrie Irving s 27 poena, dok je Jayson Tatum dodao 20. Najbolji u redovima Nuggetsa bio je Nikola Jokić s 24 koša.

Rezultati by SofaScore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider