Košarka
SPORTOVI
Košarka
ali to nije sve...

Potres u NBA ligi: Russell Westbrook pojačao Houston Rocketse!

Nakon što je Oklahomu City Thunder napusti Paul George, bilo je jasno da će isto napraviti i Russell Westbrook.

Russell Westbrook (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Russell Westbrook i James Harden ponovno će dijeliti istu svlačionicu nakon što je pao dogovor između Houston Rocketsa i Oklahoma City Thundera!

Rocketsi, navodno potaknuti Jamesom Hardenom, kontaktirali su s Thunderom i ponudili mu Chrisa Paula, dva picka i zamjenu za pickove na predstojećim draftovima za usluge Russella Westbrooka. S obzirom na to da je odlaskom Paula Georgea u LA Clipperse i službeno započeo proces obnove u Oklahomi, uprava Thundera pristala je na to.

Podsjetimo, Thunder je od Clippersa dobio pickove prve runde 2022., 2024. i 2026. godine, te pickove prve runde 2021. i 2023. od Miamija, koje su Clippersi dobili u ranijim trejdovima. Osim toga, Thunder je uzeo i pravo da zamijeni redoslijed prvih pickova na draftovima 2023. i 2025. godine.

Slično je Thunder napravio i sada. Od Rocketsa su dobili pickove prve runde 2024. i 2026. godine te pravo da zamijene pickove 2021. i 2025. godine. 

Američki mediji pišu da se Chris Paul vjerojatno neće dugo zadržati u Oklahomi. Prema pisanju Adriana Wojnarowskog, Miami Heat, koji je nedavno doveo Jimmyja Butlera, prvi je kandidat za njegovo dovođenje jer u salary capu ima prostora ponuditi mu trogodišnji ugovor i 124 milijuna dolara.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider