Košarka
SPORTOVI
Košarka
Pobjeda Oklahome

Žešće nije mogao: Nezadovoljni Westbrook brutalno posložio Jokića na pod

Unatoč tome što je predsezona, Russell Westbrook igra s jednakim intenzitetom kao da je doigravanje.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Poznato je kako Westbrook spada u krug žestokih natjecatelja koji uvijek daju sve od sebe. Za Westbrooka bi se čak moglo reći da ponekad daje i previše, a to je najbolje mogao osjetiti srpski centar Nikola Jokić u njihovu predsezonskom susretu.

Tijekom pripremne utakmice Denvera i Oklahome, a koja je otišla na stranu Thundera sa 96:86, aktualni MVP lige u jednoj je akciji svoje momčadi posložio Jokića na pod. Naime, Westbrooku se nije svidjelo kako se Jokić čvrsto postavio na njegov blok pa se odlučio na odmazdu i punom snagom odnio zvijezdu Nuggetsa.

Suci su se odmah oglasili i dosudili prekršaj u napadu. S druge strane, Westbrook još uvijek radi na kemiji s novim suigračima Georgeom i Anthonyjem. A budu li svi ovako pristupali igri, bez obzira što neki put pretjeraju, sigurno će imati veće šanse da postanu kandidati za nešto ozbiljnije.

Westbrook je završio utakmicu s 20 koševa i sedam asistencija, Anthony je dodao 16 koševa i devet skokova, dok je sjajni George upisao ''double-double'' (19 poena, 11 skokova) te četiri asistencije i čak pet ukradenih lopti. Kod Denvera je najbolji bio Barton s klupe, koji je ubacio najviše na utakmici – 26 koševa.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider