Košarka
SPORTOVI
Košarka
Nakon dvije godine izbivanja

''Povratak otpisanih'': Vratio se najpopularniji košarkaški kviz u Hrvatskoj

Nakon skoro dvije godine izbivanja vratio se najpopularniji košarkaški kviz u Hrvatskoj.

Košarkaški kviz na zagrebačkoj Šalati (Foto: Hoopster.hr) (Foto: Hoopster.hr)

Pod radnim naslovom ''Povratak otpisanih'' vratio se najpopularniji košarkaški kviz u Hrvatskoj, barem je tako proglašen od nekolicine ljudi koji su prisustvovali u njegovu povratničkom izdanju.

Unatoč kriminalnim vremenskim uvjetima, u kafiću Boeing na zagrebačkoj Šalati pojavile su se čak 22 ekipe. Ovim putem organizatori kviza zahvaljuju svima na dolasku, kao i kultnom kafiću koji je otvorio vrata za ovu prigodu. Čestitke su zaslužili i branitelji naslova prvog službenog izdanja Hoopster kviza, ekipa ''Usne Stjepana Gnječa'' koja je osvojila vrijednu nagradu za prvo mjesto.

U kojoj je egzotičnoj državi rođen Steve Kerr? Tko je Devin Durrant? Ili tko drži rekord s najviše tehničkih pogrešaka u jednoj sezoni? Ako znate odgovore na ova, ali i na malo ozbiljnija pitanja, prijavite se na popularni NBA kviz.

Novo izdanje kviza na rasporedu je u petak, 23. veljače, na istoj lokaciji u isto vrijeme (20:00), stoga šaljite prijave u inboks Facebook ili Instagram stranice Hoopster.hr-a. U ekipi može biti 2 do 5 igrača, a kotizacija po osobi je 10 kuna.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider