Košarka
SPORTOVI
Košarka
legendarni magic na udaru

Odlazak Zupca razbjesnio navijače Lakersa: Ne mogu vjerovati što su napravili

Potez Lakersa, čiju sportsku politiku vodi legendarni Magic Johnson, blago rečeno nije dobro sjeo navijačima.

Ivica Zubac u dresu Lakersa (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Ivica Zubac bio je jedan od omiljenih igrača Los Angeles Lakersa, ali nakon trade deadlinea branit će boje gradskih rivala Clippersa.

Hrvatskog centra Lakersi su poslali zajedno s Michaelom Beasleyjem za Mikea Muscalu, 27-godišnjeg centra ili krilnog centra koji je samo jedan dan bio igrač Clippersa nakon što je stigao u tradeu s Philadelphia 76ersima.

Lakersi su tako oslobodili mjesto na rosteru za potpis slobodnog igrača. U kombinacijama su imena poput Carmela Anthonyja, nekoć najboljeg strijelca lige koji nije zaigrao još od studenog, a prvog dana veljače i službeno je postao slobodan igrač.

Takav potez Lakersa, čiju sportsku politiku vodi legendarni Magic Johnson, blago rečeno nije dobro sjeo navijačima. Zubac je mladi centar koji je ove sezone iskoristio priliku i pritom postao pravi hit u Los Angelesu, a otišao je kako bi oslobodio mjesto igraču koji vjerojatno neće imati prevelik utjecaj na uspjeh niti budućnost momčadi.

Navijači Lakersa preplavili su Twitter reakcijama na ovaj potez kluba. Puno je i komentara ispod oproštajne poruke Zupca na društvenim mrežama, u kojima navijači kritiziraju Magica i poručuju hrvatskom centru da dokaže da je uprava bila u krivu.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider