Košarka
SPORTOVI
Košarka
bit će toga još

Obavljeno već nekoliko zanimljivih tradeova u NBA ligi

Prije i nakon drafta obavljeno je nekoliko razmjena u NBA-u.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U nizu razmjena igrača u najjačoj košarkaškoj ligi na svijetu obavljenih vezano uz draft, ali i prije njega, ističe se onaj raniji u kojemu su aktualni NBA prvaci Los Angeles Lakersi u svoje redove doveli odlično njemačkog braniča Dennisa Schroedera, dosadašnjeg člana Oklahoma City Thundera.

Schroeder je prošle sezone ulazeći s klupe postizao 18.9 koševa, 4.0 asistencije te 3.6 skokova te je bio drugi u izboru za najboljeg šestog igrača lige. U zamjenu za Schroedera Lakersi su u Oklahomu poslali Dannyja Greena i svoj izbor prvog kruga drafta, koji se nalazio na 28. poziciji.

gol expired Anthony Edwards prvi pick NBA drafta, Jordan dobio LaMelo Balla divider

Green nije dugo ostao član Thundera jer je zajedno s Terranceom Fergusonom poslan u Philadelphia 76-erse u zamjenu za Ala Horforda, prava na srpskog košarkaša Vasilija Micića i 34. izbor. Također, momčad iz Oklahoma Cityja napravila je razmjenu i s Minnesota Timberwolvesima kojima je ustupila Španjolca Rickyja Rubija te 25. i 28. izbor drafta za 17. izbor drafta, a na toj je poziciji onda izabrala srpsko krilo Alekseja Pokuševskog.

Razmjenu igača obavili su i Milwaukee Bucksi s New Orleans Pelicansima te Dallas Mavericksi s Philadelphia 76-ersima. Tako je novi član Bucksa postao Jrue Holiday, dok su u New Orleans stigli Eric Bledsoe i George Hill.

Usto su Pelicansi dobili 24., a Bucksi 60. izbor na ovogodišnjem draftu. Novi član Dallasa postao je Josh Richardson, dok je u Philadelphiju preselio Seth Curry, zet novog glavnog trenera Sixersa Doca Riversa.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider