Košarka
SPORTOVI
Košarka
NE MOŽE SVE SAM

Nikola Jokić odigrao čudesnu partiju pa dva puta promašio šut za pobjedu

Srpski košarkaš igra u strašnoj formi u lovu na treći MVP naslov.

Nikola Jokić (Foto: Afp)

Još jednu fantastičnu partiju priuštio je Nikola Jokić pratiteljima NBA lige. Srpski centar u završnici regularne sezone dodatno je popravio svoj već od ranije impresivan dojam te ga se može smatrati glavnim kandidatom za MVP nagradu, koja bi njemu bila treća u nizu.

Uspije li u tome, pridružit će se Billu Russellu, Wiltu Chamberlainu i Larryju Birdu, kao jedinim igračima koji su tri sezone u nizu osvajali nagradu za najkorisnijeg igrača regularnog dijela sezone.

Vratio momčad u utakmicu pa promašio za pobjedu

Jokić je u utakmici protiv Brooklyn Netsa izgledao uistinu senzacionalno. Držao je momčad iznad vode te je upisao ukupno 35 poena, 20 skokova i 11 asistencija.

Također, postigao je posljednjih sedam poena svoje momčadi te ih tako u napetoj završnici vratio u šansu za pobjedu. Jokić je u svoje ruke uzeo i napad pri vodstvu domaćih 121:120, no promašio je šut, u trenucima dok je prije toga šutirao nevjerojatnih 14-21, a do kraja je promašio i tešku tricu sa zvukom sirene, pri rezultatu 122:120.

Pregled fantastične Jokićeve partije pogledajte OVDJE.

Denver je tako ostao bez pobjede, no trenutačno ima poprilično dobru zalihu na vrhu zapadne konferencije. 14 utakmica prije kraja nalazi se na 46 pobjeda, što je čak šest više od prve pratnje.

Prvo mjesto na zapadu donosi prednost domaćeg terena u svim utakmicama konferencijskog doigravanja.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider