Košarka
SPORTOVI
Košarka
Kako se ovo dogodilo?!

Neviđena lakrdija: Košarkaši Zadra počeli s pripremama, igrači zbog turističke sezone ostali bez smještaja

Na ovakvu vijest nismo nikad nigdje naletjeli...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Košarkaški klub Zadar, osvajač dvostruke krune u prošloj sezoni, započeo je ovog ponedjeljka s pripremama za novu sezonu.

Ova naoko sasvim obična vijest poprimila je razmjere komedije kada se razotkrilo kako su pojedini košarkaši Zadra, koji nisu Zadrani i ne žive u gradu, po dolasku na pripreme shvatli kako su ostali bez - smještaja.

Zbog turističke sezone koja je kako u Zadru tako i na ostatku naše obale izvan svih očekivanja, ovih dana su popunjeni baš svi smještajni kapaciteti pa tako Aleksandar Bursać, Uroš Luković, Dario Drežnjak, Antonio Jordano, Domagoj Vuković i Martin Junaković nemaju gdje stanovati.

Kada su shvatili što se dogodilo, odlučili su već poslije prvog treninga prekinuti pripreme i vratiti se svojim kućama.

Zadar tako nastavlja pripreme u pomlađenom sastavu, a spomenuti igrači, baš kao i Amerikanac Justin Carter koji je dobio nešto duži odmor, vratit će se čim klub riješi ovaj problem.

"S obzirom na veliki broj turista u Zadru, došlo je do problema oko smještaja koji smo predvidjeli za igrače. Odlučili smo da ćemo ovaj tjedan raditi individualno, po planu kondicijskog trenera Marija Mandira. Pitanje smještaja bit će riješeno u što kraćem vremenu", izjavio je Josip Begonja, glasnogovornik Zadra, za portal Sport023.

Dodajmo kako Zadrova sezona počinje 18. rujna kada je na rasporedu prvo kolo HT Premijer lige. Tjedan dana kasnije započinju s natjecanjem u ABA ligi.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider