Košarka
SPORTOVI
Košarka
Skroman Šarićev učinak

Sjajne utakmice Zupca i Bogdanovića, ali njihove momčadi nižu poraze

Clippersi su doživjeli šesti poraz zaredom, sinoć su ih u Los Angelesu sa 112:108 nadigrali gostujući Atlanta Hawksi. Zubac je odigrao 37:39 minuta i uz šut iz igre 6/9 zabio 17 koševa uz 18 skokova, tri asistencije i jednu blokadu.

Ivica Zubac i trener Clippersa Tyronn Lue (Foto: Afp)

Ivica Zubac sinoć je upisao svoj 15. double-double ove sezone u porazu Los Angeles Clippersa od Atlanta Hawksa, Bojan Bogdanović zabio je 20 koševa u porazu svojih Detroit Pistonsa, a Dario Šarić imao je skroman učinak u porazu svojih Phoenix Sunsa

Clippersi su doživjeli šesti poraz zaredom, sinoć su ih u Los Angelesu sa 112:108 nadigrali gostujući Atlanta Hawksi. Zubac je odigrao 37:39 minuta i uz šut iz igre 6/9 zabio 17 koševa uz 18 skokova, tri asistencije i jednu blokadu. Kawhi Leonard bio je najbolji strijelac poražene momčadi sa 29 ubačaja

Goste je do pobjede predvodio Trae Young s 30 koševa, od čega je osam zabio u posljednjih minutu i 16 sekundi. 

De'Andre Hunter dodao je 20 koševa, a Dejounte Murray 16 za Hawkse, koji su uspjeli nadoknaditi dvoznamenkasti zaostatak u zadnjoj četvrtini.

Od Phoenix Sunsa bolji su sa 112:98 bili gostujući Cleveland Cavaliersi, a Dario Šarić utakmicu je započeo u prvoj postavi, no završio ju je s vrlo skromnim učinkom. On je u 26:05 minuta na terenu zabio tri koša (šut iz igre 1/3, trice 1/2), a tome je pridodao četiri skoka, dvije asistencije i dvije ukradene lopte.

Donovan Mitchell i Darius Garland zabili su svaki po 22 koša za Cleveland, a Evan Mobley ubacio je 14 koševa uz osam skokova i šest asistencija.

Kod Phoenixa najbolji je bio Duane Washington Jr. s 25 ubačaja, od čega je bilo pet trica. Mikal Bridges ubacio je 15, a Deandre Ayton 14 koševa uz 11 skokova za Sunse, kojima je ovo šesti poraz zaredom. 

Philadelphia 76ersi u gostima su sa 123:111 pobijedili Detroit Pistonse Bojana Bogdanovića, koji je zabio 20 koševa u 35:49 minuta provedenih na terenu (šut iz igre 7/17, trice 1/4) te upisao dva skoka, pet asistencija i jednu ukradenu loptu. 

James Harden za pobjedu Philadelphije upisao je triple-double s 20 pogodaka, 11 skokova i 11 asistencija. Tyrese Maxey zabio je 23 koša, a Montrezl Harrell 20 uz šest skokova za Philadelphiju, koja je vodila od početka do kraja utakmice.

U redovima Pistonsa najbolji je pojedinac bio Killian Hayes s 26 poena, šest asistencija i tri ukradene lopte.

Tablice omogućuje Sofascore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider