Košarka
SPORTOVI
Košarka
Bravo, Ivice!

Fantastičan double-double Zupca, njegovi Clippersi doživjeli iznenađujući poraz

Clippersi su u velikoj borbi za plasman u doigravanje u Zapadnoj konferenciji, ali bez svog najboljeg igrača Kawhija Leonarda, koji je propustio ovaj dvoboj, nisu uspjeli izaći na kraj niti protiv Magica.

Ivica Zubac (Foto: Afp)

Hrvatski reprezentativni centar Ivica Zubac postigao je 16 koševa uz 16 skokova u iznenađujućem 108-113 domaćem porazu Los Angeles Clippersa od slabašnog Orlando Magica u susretu američke profesionalne košarkaške NBA lige.

Zubac je na terenu proveo 27:14 minuta uz šut za dva 7-16 i 2-2 s linije slobodnih bacanja, a dodao je i dvije blokade.

Clippersi su u velikoj borbi za plasman u doigravanje u Zapadnoj konferenciji, ali bez svog najboljeg igrača Kawhija Leonarda, koji je propustio ovaj dvoboj, nisu uspjeli izaći na kraj niti protiv Magica koji se nalazi na tek 13. mjestu istoka te gotovo sigurno neće izboriti niti "play in".

Najefikasniji u sastavu Clippersa bio je Paul George sa 30 ubačaja, dok su Magic do pobjede predvodili Markelle Fultz sa 28 poena i Wendell Carter sa 27 pogodaka i 12 skokova.

Nakon ovog poraza Clippersi, koji su peti na Zapadu pali su na omjer pobjeda i poraza 37-33, dok je Magic sa 28-42 i dalje 13. na Istoku.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider