Košarka
SPORTOVI
Košarka
Harden stavio 59

Šarić odličan u rušenju Warriorsa, neviđeni šou i 317 poena između Rocketsa i Wizardsa

Hrvatski košarkaš Dario Šarić u pobjedi Phoenixa nad Golden Stateom zabio je 16 koševa, Bojan Bogdanović pobjedi svog Utah Jazza pridonio je s 14 poena, dok je Ivica Zubac u porazu LA Clippersa ubacio osam koševa.

Dario Šarić (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Šarić je odigrao 31 minutu i u tom je vremenu ubacio 16 koševa (šut iz igre 7/15, trice 2/5), dodavši pritom devet skokova, pet asistencija i isto toliko ukradenih za pobjedu Phoenixa od 121:110 nad Golden State Warriorsima, koji su ostali bez Stephena Curryja zbog loma lijeve ruke. Curry se ozlijedio u četvrtoj minuti treće četvrtine nakon sudara s centrom Sunsa Aronom Baynesom kada su Warriorsi zaostajali 54:83.

Najbolji strijelac utakmice i Phoenixa bio je Devin Booker s 31 poenom, a Baynes je utakmicu završio s 24 koša i 13 skokova, dok je Warriorse predvodio rookie Eric Paschall s 20 koševa. Phoenix sada ima omjer pobjeda i poraza 2:2.

U okršaju Bogdanovićeva Utah Jazza i LA Clippersa Ivice Zupca u Salt Lake Cityju slavio je Jazz sa 110:96, a Bogdanović je u 31 minuti zabio 14 koševa (šut iz igre 5/11, trice 2/5), pridodavši tome četiri skoka i dvije asistencije.

Joel Embiid i Karl-Anthony Towns (Foto: AFP) Bogdanović bolji od Zupca u velikom derbiju, žestoka tučnjava centarskih zvijezda divider

Najbolji pojedinac Utaha bio je Mike Conley s 29 poena, dok je Donovan Mitchell dodao 24. Clipperse, koji su bili bez Kawhija Leonarda i Paula Georgea, predvodili su Lou Williams s 24 koša i JaMychal Green s 23 koša. Ivica Zubac je u 18 minuta upisao uz stopostotan šut iz igre osam koševa (4/4), osam skokova, jednu asistenciju i dva bloka.

Obje momčadi imaju omjer pobjeda i poraza 3:1.

Portland Trail Blazersi su sa 102:99 nadigrali Oklahoma City Thunder, a Mario Hezonja za pobjedničku momčad odigrao je 20 minuta i zabio dva koša (1/1) uz šest skokova.

Kod Portlanda je najbolji bio Damian Lillard s 23 koša, uključujući tri trice zaredom u zadnjoj četvrtini. Chris Paul predvodio je Thunder s 21 košem.

Stephen Curry (Screenshot Twitter) Šok i kraj sezone za Warriorse: Brutalan pad i lom ruke Stephena Curryja divider

Houston Rockets pobijedili su sa 159:158 Washington Wizardse, a do pobjede ih je s 59 koševa vodio James Harden. On je također odlučio utakmicu pogodivši slobodno bacanje 2,4 sekunde prije kraja. Russell Westbrook dodao je 17 koševa, 10 skokova i 12 asistencija. Najbolji kod Washingtona bio je Bradley Beal s 46 koševa.

Boston Celticsi su sa 116:105 bili bolji od Milwaukee Bucksa, a Jayson Tatum s 25 koševa bio je najbolji pojedinac pobjedničke momčadi. Kemba Walker bio je najbolji strijelac utakmice sa 32 koša, a Gordon Hayward dodao je 21 poen i 10 skokova. Giannis Antetokounmpo za Milwaukee je ubacio 22 koša uz 14 skokova, Khris Middleton 26 koševa, dok Dragan Bender nije ulazio u igru za Milwaukee.

Cleveland Cavaliers sa 117:11 nadigrali su Chicago Bullse. Ante Žižić nije ulazio u igru za Cleveland, koji je predvodio Tristan Thompson s 23 ubačaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider